کار در کانادا
تغییرات در NOC کانادا
مهاجرت به کانادا
نرخ ثابت دلار برای موکلین و قراردادهای جدید از ۱۰ بهمن
مهاجرت به کانادا
پرنیان را در وبسایتش ببینید!
آیا میدانید با ورود به سایت کنپارس با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور خود، می توانید ضمن استفاده از مطالب ویژه اعضا، با مطالعه هر مطلب امتیاز جمع کنید! شما می توانید با این امتیاز ها، محصولات و سرویس های کنپارس را خریداری کنید!
در صورتی که عضو سایت هستید، از اینجا وارد شوید. اگر هنوز عضو سایت نشده اید، از اینجا ثبت نام کنید. عضویت در سایت رایگان وسریع است! برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سیستم امتیاز دهی کنپارس، اینجا کلیک کنید.

آمار اشتغال ماه اکتبر در کانادا

مهاجرت به کانادا

مطلب را به اشتراک بگذارید:

 

 
 
پس از دو ماه آمار امیدوار کننده در مورد کاهش نرخ بیکاری در کانادا، آمار ماه اکتبر چون آب سردی بر آتش اشتیاق فعالین اقتصادی بود. اما آیا باید نگران بود؟ به نظر می‌رسد در ماهی که در آمریکا شرایط اشتغال وخیم‌تر شده و پس از چند دهه نرخ بیکاری این کشور از مرز ۱۰ درصد گذشت، آمار کانادا چندان نگران کننده نیست به شرطی که به یک موج جدیدی از افزایش بیکاری منجر نشود. موردی که فعالین بازار احتمال وقوعش را ناچیز می‌دانند.
 
در ماه اکتبر مجموعاً ۴۳ هزار فرصت شغلی در کانادا کاهش یافت که همه آنها پاره‌وقت بود. در نتیجه نرخ بیکاری با دو دهم درصد افزایش به ۸.۶ درصد رسید. در واقع، بیش از ۶۰ هزار فرصت شغلی پاره‌وقت در این ماه کاهش یافت اما به دلیل افزایش مشاغل تمام‌وقت، در مجموع اوضاع چندان نامناسب نشد. این میزان کاهش زیاد در مشاغل پاره‌وقت برای دومین ماه مداوم اتفاق می‌افتد و در حالی‌که کنترل نرخ اشتغال کانادا در ۶ ماهه گذشته مرهون نرخ بالای افزایش مشاغل پاره‌وقت بوده، عملکرد ماه‌های سپتامبر و اکتبر از این نظر مایوس کننده بوده است.
 
کاهش مشاغل پاره‌وقت می‌تواند دو علت داشته باشد: اولی مربوط به کاهش مشتریان بنگاه‌های عمده‌فروشی و خرده‌فروشی که بیشترین شاغلین پاره‌وقت فصلی را جذب می‌کنند در این ایام است. آمار نشان می‌دهد که کانادایی‌ها همچنان از خرید کردن امتناع می‌ورزند و به رغم کاهش شدید نرخ اقلامی چون پوشاک (که تاثیر آن را در تداوم نرخ تورم منفی در سه ماه مداوم می‌توان دید) گرمای بازار خرید فصلی پیش از کریسمس – در فاصله ۴۰ روزه تا آن زمان - هنوز شکل نگرفته است.
 
نظرسنجی‌های عمومی هم نشان می‌دهند که اغلب خریداران برای دومین سال پیاپی تصمیم به کنترل شدید مخارج کریسمس دارند و از خریدهای گرانقیمت خبری نیست. البته فروشگاه‌های زنجیره‌ای بزرگ نظیر وال-مارت از دو ماه قبل سیاست‌های جدیدی را آغاز کرده‌اند که در راس آنها اعلام سبدی از اجناس مناسب ایام سال نو (شکلات، اسباب بازی، تزییات درخت کریسمس...) با ارقام بسیار ارزان قرار دارد. این فروشگاه‌ها برای جذب و دعوت مشتریان به خرید این کالاها تبلیغات و فروش کریسمس را خیلی زودتر و قبل از پایان فروش فصلی هالووین آغاز کردند.
 
اما دلیل دوم کاهش مشاغل پاره‌وقت چندان نگران کننده نیست. درواقع، دلیل حذف تعداد قابل توجهی از این مشاغل، تبدیل آنها به مشاغل تمام‌وقتی است که از حدود یک سال قبل و با گسترش بحران اقتصادی به مشاغل تمام‌وقت تبدیل شدند اما حالا به وضعیت عادی خود بازمی‌گردند.
 
این مورد بسیار امیدوار کننده است چون از بهبود شرایط اقتصادی حکایت دارد اما همانطور که فعالان این بازار تاکید می‌کنند درمان این بحران زمان می‌برد چون کاهش مشاغل تمام‌وقت در ۱۲ ماه گذشته منهای ۲.۷ درصد بوده در حالیکه در مورد مشاغل پاره‌وقت منهای ۷ دهم درصد بوده است.
 
همچون اکثر ماه‌ها در ۱۲ ماه گذشته، بخش خوداشتغالی self-employment بالاترین میزان تولید شغل را پشت سر گذاشت. از اکتبر ۲۰۰۸، بخش خصوصی یک کاهش ۴.۱ درصدی و بخش عمومی ۱.۶ درصد را شاهد بوده‌اند در حالیکه خوداشتغالی با رشدی ۳.۹ درصدی روبرو شده ‌است.
 
در میان گروه‌های سنی و جنسیتی، بیشترین نرخ بیکاری را جوانان و زنان بزرگسال شاهد بودند.
 
نرخ بیکاری در مشاغل مختلف
همانطور که بیان شد شدیدترین کاهش اشتغال مربوط به حوزه «خرده‌فروشی‌ها و عمده‌فروشی‌ها» بود که حدود ۳۱ هزار شغل را از دست داده‌اند. بعد از آن بخش «سایر خدمات» ۲۰ هزار و مشاغل منابع طبیعی با ۱۱ هزار کاهش قرار دارند. این بخش از فوریه سال ۲۰۰۹ (۹ ماه پیش) تا امروز یک روند کاهشی مداوم را نشان می‌دهد و هنوز هیچ علامتی از بهبود را در آن شاهد نبوده‌ایم.
بخش ساخت و ساز که از ۱۲ ماه قبل تا کنون، ۵.۸ درصد کاهش مشاغل را شاهد بوده (معادل ۷۳ هزار شغل)، در اکتبر امسال یک رشد اندک را پشت سر گذاشت.
 
بخش حمل و نقل و انبارداری تنها بخش اقتصادی بود که رشد اشتغال در آن در ماه اکتبر قابل توجه بود. بخشی از این تاثیر را باید به نتیجه دادن برنامه‌های مشترک دولت فدرال و دولت‌های استانی برای خروج رکود از این بخش در ماه‌های گذشته دانست.
 
نرخ بیکاری در استان‌ها
در میان استان‌ها، بیشترین میزان افزایش نرخ بیکاری در این ماه مربوط به استان‌های البرتا و بریتیش‌کلمبیا است که به ترتیب با ۴ دهم و ۹ دهم درصد به نرخ‌های ۷.۵ و ۸.۳ درصد بیکاری رسیده‌اند. انتاریو و کبک، هر دو با یک کاهش بسیار اندک روبرو بودند و نرخ بیکاری در آنها اندکی افزایش داشت و به ترتیب به ۹.۳ و ۸.۵ درصد رسید.
 
در اینجا می‌توانید گزارش رسمی مرکز آمار کانادا را ببینید.
 
 
این مقاله از سوی تیم نویسندگان شرکت خدمات مهاجرتی کنپارس به مدیریت آقای دکتر مختاری تهیه شده و در سایت www.parscanada.com منتشر شده است. انتشار آن در دیگر وب سایتها تنها با ذکر منبع مجاز است. تقاضا داریم موارد تخلف را از طریق ایمیل info@parscanada.com به اطلاع ما برسانید. برای اقدام به مهاجرت از طریق نیروی متخصص، سرمایه گذاری و هر گونه روش دیگر با دفاتر شرکت کنپارس تماس بگیرید.
 

آیا میدانید اولین گام برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دایم کانادا تکمیل فرم ارزیابی رایگان است!



هشدار: همه حقوق این مطلب متعلق به سایت شرکت کنپارس است و استفاده غیر مجاز از آن موجب تعقیب قانونی است. برای اطلاع از چگونگی استفاده مجاز از این مطلب آیین نامه مربوطه را اینجا بخوانید.
چهار شنبه ۲۷ آبان ماه ۱۳۸۸ در ۱۱:۴۵:۳۴ ق.ظ - مدیر سایت - پیوند همیشگی
تعداد بازدید: ۱۶۱۲ Bookmark and Share - به اشتراک بگذارید

ورود به سایت

شما مجوز مشاهده ادامه این مطلب را ندارید.
مطالعه متن کامل بیشتر مقالات قدیمی این سایت تنها برای اعضا امکان پذیر است. عضویت در سایت رایگان و سریع است. اگر عضو نیستید، از اینجا ثبت نام کنید.

حق تکثیر و نوشتار سلب مسئولیت

کلیه حقوق این نوشته برای شرکت خدمات مهاجرتی کنپارس محفوظ است.

کلیه حقوق این نوشته برای شرکت خدمات مهاجرتی کنپارس محفوظ است.
کلیه محتوای این وب سایت (شامل اخبار، مقالات و سایر مطالب، جز در مواردی که صراحتا ذکر شده است) توسط تیم متخصص نویسندگان شرکت خدمات مهاجرتی کنپارس تهیه شده است. نقل مطالب در سایر سایت ها، تنها با ذکر منبع و لینک مستقیم به خود مطلب مجاز است. چاپ و نشر مطالب این وب سایت در خارج از محیط اینترنت تنها با اخذ اجازه کتبی از شرکت خدمات مهاجرتی کنپارس مجاز است. استفاده از مطالب این وب سایت در سایت های دیگر بدون درج منبع، عملی غیر اخلاقی و غیر قانونی است. در صورت مشاهده، شرکت خدمات مهاجرتی کنپارس با استفاده از کلیه ابزار های قانونی در دسترس خود، نسبت به احقاق حقوق خود اقدام خواهد کرد.
جهت اطلاع از نحوه لینک دادن به مطالب سایت، این مطلب را مطالعه نمایید.

نوشتار سلب مسئولیت (Disclaimer):
نویسندگان مطالب این وب سایت تمام تلاش خود را به کار بسته اند تا مطالب هنگام تهیه بدون اشتباه و کامل باشند. با این وجود، شرکت خدمات مهاجرتی کنپارس هیچ گونه مسئولیتی در قبال محتوای مطالب وب سایت و برداشت های شخصی خوانندگان از آنها قبول نمی کند.
بدیهی است مسئولیت شرکت خدمات مهاجرتی کنپارس در قبال مشتریان شرکت و در چارچوب قرارداد منعقد شده محفوظ است.

آیا مطالب این سایت برای شما مفید بوده است؟

شما می توانید با کلیک بر روی پلاس های زیر این سایت و این صفحه را به دیگران پیشنهاد کنید!

پیشنهاد این صفحه پیشنهاد این سایت
نسخه قدیمی سایت مهاجرت به کانادا نظر شما در مورد سایت کنپارس چیست؟ عضویت در سایت مهاجرت کانادا
این امکان به زودی در دسترس قرار خواهد گرفت.

جستجو در سایت :

راهنمای جستجو:
  • جهت جستجوی یک عبارت خاص از گیومه در دو طرف عبارت استفاده کنید. مانند:
    "قوانین مهاجرت"
  • جهت جستجوی چند کلمه در کل مطلب، کلمات را با فاصله از هم وارد کنید. مانند:
    مهاجرت پرستاران
  • جهت جستجو در تنها عنوان مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از title: استفاده کنید. مانند:
    title:مهاجرت پرستاران
  • جهت جستجو در تنها متن مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از body: استفاده کنید. مانند:
    body:بهداشت دهان و دندان
  • جهت جستجو در تنها خلاصه مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از brief: استفاده کنید. مانند:
    brief:کالج های انتاریو
  • شما می توانید تمام موارد را ترکیب کنید. برای ترکیب شرایط عنوان، متن و خلاصه، بین شرط ها ; (سمی کالن - semicolon) قرار دهید. مانند:
    title:دهان و دندان;body:"مسیر شغلی دندانپزشکان"

  • توجه داشته باشید که هر مطلبی که در آن حداقل یکی از شرایط جستجو برقرار باشد در نتایج جستجو قرار می گیرد.


با عرض پوزش، کلیک راست بر روی صفحه تنها برای اعضا سایت فعال است.
لطفا در صورتی که عضو سایت شده اید، از کلید سمت راست صفحه سایت برای ورود به سایت استفاده فرمایید.

البته، اگر مایل به ورود نیستید، می توانید در بیشتر مرورگر ها:
جهت باز کردن یک لینک در صفحه جدید، هنگام کلیک کلید شیفت (Shift) را نگه دارید.
جهت باز کردن یک لینک در تب جدید، هنگام کلیک کلید کنترل (Control) را نگه دارید و یا از کلید وسط ماوس جهت کلیک کردن استفاده فرمایید.

با توجه به احتمال فیلتر بودن سایت های زیر در ایران، ممکن است اطلاعات این صفحه درست نمایش داده نشود.

کنپارس در: Facebook - Twitter - LinkedIn - Skype