آیا میدانید با ورود به سایت کنپارس با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور خود، می توانید ضمن استفاده از مطالب ویژه اعضا، با مطالعه و به اشتراک گذاری هر مطلب امتیاز جمع کنید! بااستفاده از این امتیاز ها، می توانید بر روی قرارداد خود با کنپارس تخفیف دلاری بگیرید و یا محصولات و سرویس های کنپارس را خریداری کنید!
در صورتی که عضو سایت هستید، از اینجا وارد شوید. اگر هنوز عضو سایت نشده اید، در این صفحه ثبت نام کنید. عضویت در سایت رایگان وسریع است! برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سیستم امتیاز دهی کنپارس، اینجا و اینجا را ببینید.
  • اقدام مثبت دولت کانادا در صدور ویزاهای درازمدت

    اقدام مثبت دولت کانادا در صدور ویزاهای درازمدت

با دستورالعمل جدید امید می‌رود سفر به کانادا برای والدین ایرانیان ساکن این کشور و همچنین صاحبان مشاغل و کسب و کار آسان‌تر شود.

یکی از دردسرهای برخی از مهاجران کانادایی مشکلات مربوط به دریافت ویزا برای والدین آنها برای دیدارهای دوره‌ای و سالانه بوده است. این کار علاوه بر هزینه، وقت و انرژی زیادی را هم از همه طرفین ماجرا (مهاجر، والدینش، دفتر صدور ویزا) هدر می‌داده و حالا مشخص شده که خود اداره مهاجرت و دفاتر صدور ویزا هم از این همه تکرار در بررسی‌ چنین تقاضاهایی به ستوه آمده‌اند. البته حدود یک سال بود که اخبار متعددی درباره صدور ویزاهای با امکان ورود متعدد می‌رسید اما در دستورالعملی که در این ماه (جون سال ۲۰۱۱) رسما به همه دفاتر صدور ویزا (و قاعدتا سفارت کانادا در تهران) ابلاغ شده، صدور چنین ویزاهایی به صورت یک وظیفه برای افسران تعریف شده که در صورت عدم انجام آن باید دلایل کافی ارائه دهند.

خوشبختانه متن این دستورالعمل فقط به والدین محدود نشده و صاحبان بیزینس‌ها را هم شامل می‌شود. علاوه بر آن به ابهامی که پیشتر در میان متقاضیان وجود داشت و تقاضا برای ویزای توریستی را برای آن دسته از افراد که دارای پرونده مهاجرتی (از طریق خویشاوندی یا سرمایه‌گذاری) هستند دشوار می‌دانست می‌پردازد و این افراد را (با رعایت شروطی) در اولویت این تسهیلات قرار می‌دهد. یکی از این شروط، یک بار سفر به کاناداست.

بدین ترتیب اگر والدین مهاجری پیشتر یک بار به کانادا سفر کرده و در موعد مقرر بازگشته باشند و یا افراد دارای بیزینسی به دلیلی (مثلا برای شرکت در مصاحبه سرمایه‌گذاری یا بازدید از امکانات سرمایه‌گذاری استان کبک) به کانادا آمده و با رعایت همه قوانین، در موعد مقرر بازگشته باشند می‌توانند در نوبت بعد تقاضای ویزای مدت‌دار با امکان ورود متعدد بدهند و برای چندین سال از دردسرهای دریافت ویزا خلاص شوند و هر زمان که خواستند به کانادا سفر کنند.

برای کسانی‌که پرونده مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری دارند این بهترین فرصت است تا در فاصله‌ای که پرونده آنها بررسی می‌شود به شهر مورد نظر در کانادا تردد داشته و از اقدامات سرمایه‌گذاری و راه‌اندازی کسب و کار اطلاع کافی به دست آورند. کنپارس آمادگی دارد تا به موکلین خود در این زمینه راهنمایی‌های لازم را ارائه دهد.

متن اطلاعیه رسمی اداره مهاجرت در ادامه می‌آید.

ویزاهای درازمدت با اجازه ورود متعدد

موضوع

این ابلاغیه اجرایی به دفاتر ویزا در کشورهای مختلف اعلام می‌کند که در زمینه صدور ویزاهای درازمدت با اجازه ورود متعدد چگونه عمل کنند.

سابقه

در تاریخ ۲۰ دسامبر سال ۲۰۱۰ ایمیل زیر به طور گسترده از طرف اداره مناطق بین‌الملی International Region به مسئولان مهاجرتی در سراسر دنیا ارسال شد. بر اساس مفاد این ایمیل، این مسئولان تشویق می‌شدند که در هر موردی که امکان آن وجود داشت به‌ویژه در مورد ویزای والدینی که ممکن بود حتی در نوبت دریافت حق اقامت دائم یا PR نیز باشند و یا مسافران بیزینسی، ویزاهای درازمدت با اجازه ورود متعدد Long Term Multiple-entry Visa صادر نمایند.    

این دپارتمان هنوز هم صدور ویزاهای درازمدت با اجازه ورود متعدد را تشویق می‌کند. افسران ویزا نیز باید مسافرانی را که به ‌طور مرتب به کانادا سفر می‌کنند، تشویق به اخذ ویزای درازمدت با اجازه ورود متعدد نمایند و این نوع ویزاها نیز باید برای طولانی‌ترین مدتی که ممکن است صادر شوند (از نظر قانونی طولانی‌ترین زمان ممکن ده سال منهای یک ماه است).

همان‌طور که در مقررات یا نظامنامه OP ۱۱ بخش ۱۲ گفته شده است، بیشترین زمان اجازه ورود متعددی که امکان اعطای آن به افراد وجود دارد به اندازه مدت زمان اعتبار گذرنامه یا پاسپورت فرد متقاضی منهای یک ماه است که در حال حاضر مدت این اعتبار حداکثر پنج سال است. تا همین اواخر بسیاری از کشورها پاسپورت‌های خود را پنج‌ساله صادر می‌کردند اما به‌تدریج برخی کشورها به صدور پاسپورت‌هایی با ۱۰ سال اعتبار روی آورده‌اند. به این ترتیب در مواردی که امکان صدور ویزای درازمدت با اجازه ورود متعدد وجود داشته باشد و اعتبار پاسپورت هم اجازه دهد، این ویزا می‌تواند تا حداکثر زمان اعتبار پاسپورت صادر شود (تا سقف ۱۰ سال منهای یک ماه).  

اگر یک متقاضی ویزا درخواست ویزای ورود متعدد کرده و وجه آن را نیز پرداخت کرده باشد و از سوی دیگر افسر ویزا نیز متقاعد شده باشد که متقاضی مذکور فردی با حسن نیت و قابل اطمینان برای دریافت اجازه اقامت موقت در کانادا است و هیچ رفتار نامناسبی در مقابل قوانین کشور نخواهد داشت، باید مجوز ورود متعدد با حداکثر زمان ممکن برای وی صادر شود. این رویه پیش‌تر برای والدین و پدربزرگ و مادربزرگ‌هایی که پرونده اسپانسرشیپی نیز برایشان در دست اقدام بوده توصیه شده و احتمالا از این پس نیز باید برای دیگر متقاضیان از جمله مسافران بیزینسی به مرحله اجرا درآید.

به دفاتر ویزا توصیه شده که به متقاضیان واجد شرایط، گرفتن ویزای درازمدت با اجازه ورود متعدد را پیشنهاد کنند. آنچه مسلم است این‌که افسران این حوزه با توجه به اطلاعات عمیق و آشنایی‌ای که با متقاضیان دارند می‌توانند با استفاده از اطلاعات خاص بیشتر، بهترین تصمیم را درباره ارائه مجوز ورود متعدد به متقاضیان اتخاذ نمایند.

انتظار ما این است که امکان دستیابی به ویزای درازمدت با مجوز ورود متعدد، متقاضیان بیشتری را به این سمت سوق دهد که به جای درخواست ویزای منفرد برای دریافت این نوع از ویزا تقاضا نمایند تا به این ترتیب برای مدتی طولانی از تکرار تقاضای یک فرد در یک دفتر ویزا کاسته شود و شرایط برای سفرهای قانونی به کانادا هرچه بیشتر تسهیل گردد.         

راهنمایی‌ها

دپارتمان صدور ویزا حرکت در جهت صدور هر چه بیشتر ویزاهای درازمدت با  مجوز ورود متعدد را به مثابه یک قاعده آغاز کرده است. این امر یکی از ابزارهای کاهش تعداد مراجعین به دفاتر ویزا است. به علاوه این روش در کشورهایی که اتباع آن برای سفر به کانادا نیازمند اخذ ویزا هستند به متقاضیان کمک می‌کند تا بتوانند بر اساس زمان‌بندی مورد نظر خود و تا هر چند بار که می‌توانند به کانادا سفر کنند.

علاوه بر مواردی که در قانون OP ۱۱ بخش ۱۲ ذکر شده، به هنگام تشویق افراد برای دریافت ویزای درازمدت با  مجوز ورود متعدد موارد زیر باید در نظر گرفته شوند:

  • متقاضی باید برای دفتر ویزا شناخته شده باشد؛
  • متقاضی باید سابقه مسافرت به کانادا و بازگشت از آن را داشته باشد؛
  • آن‌دسته از والدین سالخورده‌تر که پرونده درخواست حق اقامت دائم یا PR آنان در دست بررسی است.

اگر افسری تصمیم بگیرد که مدت زمان اعطای ویزای درازمدت با  مجوز ورود متعدد به یک متقاضی را کمتر از مدت اعتبار پاسپورت وی (حداکثر ۱۰ سال منهای یک ماه) در نظر بگیرد، دلایل وی باید در پرونده به صورت مکتوب ذکر شود.

در حال حاضر افسران ویزا باید بدانند که رویه مورد قبول برای اعطای ویزا، اعطای ویزای درازمدت با  مجوز ورود متعدد است و چنانچه افسری ویزای منفرد به کسی اعطا کرده باشد باید توضیح لازم و کافی برای این تصمیم خود داشته باشد.

چنانچه فرد متقاضی درخواست دریافت ویزای منفرد کرده باشد و شرایط دریافت ویزا با مجوز ورود متعدد را داشته و افسر ویزا می‌توانسته این نوع از ویزا را به وی اعطا کند، از دفتر ویزا خواسته شده است تا مراتب را طی نامه‌ای به اطلاع متقاضی برسانند و وی را تشویق به دریافت ویزا با مجوز ورود متعدد نمایند. مفاد نامه‌ای که در این‌گونه موارد برای متقاضیان ارسال می‌شود به صورت زیر خواهد بود:

Dear:

Please find enclosed your single-entry temporary resident visa as per your application.

If you had applied for a multiple-entry visa, the visa issued to you could have been valid up to one month before the expiry of your passport (for a maximum of ۱۰ years).

Next time you wish to apply to travel to Canada you may wish to consider applying for a multiple entry visa.

Please note you must still meet all assessment criteria as per Canada’s Immigration and Refugee Protection Act (IRPA) and associated Regulations at the time your application is processed.

Sincerely,

 

برای مشاهده اصل مطلب اینجا کلیک کنید.

 

در صورت تمایل به خرید ملک، بیزنس و یا اقدام در مورد هرگونه سرمایه گذاری در کانادا، از کارشناسان کنپارس مشاوره بگیرید. برای تماس با ما به آدرس info[at]canpars[dot]com ایمیل بزنید.


آیا میدانید اولین گام برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دایم کانادا تکمیل فرم ارزیابی رایگان است!


پنج شنبه ۹ تير ماه ۱۳۹۰ در ۰۸:۱۵:۳۷ ق.ظ - پیوند همیشگی
برگردان: نادیا غیوری - بازدید : ۵۷۷۸ - برچسب ها:
parentsسرمایه گذاری
ثبت دیدگاه شما
دیدگاه ارسالی شما پیش از نمایش نیاز به تایید مدیریت خواهد داشت.
مطالب مرتبط:
انتظار طولانی مهاجران برای والدین
انتخابات یک موضوع مهم را رسانه‌ای کرد

انتظار طولانی مهاجران برای والدین

۵ اردي بهشت ۱۳۹۰ - در نیمه‌های مناظره اول رهبران احزاب، آنجا که مایکل ایگناتیف از حزب لیبرال به سراغ سیاست‌های مهاجرتی در دولت محافظه‌کار استفن هارپر رفت، بحث بر سر  این موضوع آغاز شد. ایگناتیف...
زمان انتظار برای اعطای ویزا به والدین افزایش می یابد
به بهانه کاهش هزینه‌ها و کسر بودجه

زمان انتظار برای اعطای ویزا به والدین افزایش می‌یابد

۳۰ بهمن ۱۳۸۹ - وزیر مهاجرت کانادا اخیرا طرحی را برای کاهش هزینه‌ها و صرفه‌جویی در مخارج وزارتخانه تحت امر خود به بهانه کمک به دولت برای کاهش کسربودجه سال‌های گذشته ارائه کرده که بخش‌های...
دومین سمینار آنلاین مخصوص موکلین کنپارس  چگونه با سرمایه خود در کانادا درآمدزایی کنیم
دوشنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۹ به وقت تهران

دومین سمینار آنلاین مخصوص موکلین کنپارس: چگونه با سرمایه خود در کانادا درآمدزایی کنیم؟

۲۴ امرداد ۱۳۹۶ - پس از سالها تجربه در زمینه کمک به مهاجرین تازه وارد می توانم به قاطعیت بگویم که مهمترین دغدغه مهاجران تامین زندگی خود پس از مهاجرت است. این دغدغه به اینکه...
بازگشایی برنامه سرمایه گذاری کبک و شرایط ویژه کنپارس

بازگشایی برنامه سرمایه گذاری کبک و شرایط ویژه کنپارس

چرا کنپارس بهترین انتخاب برای اقدام از روش سرمایه گذاری کبک است؟ ۱۲ شهريور ۱۳۹۴ - همانگونه که پیش از این اعلام شده بود برنامه سرمایه گذاری کبک از ۳۱ آگوست ۲۰۱۵ به روی متقاضیان باز شد. تعداد ۱۷۵۰ پرونده برای بررسی دریافت خواهند شد که ۱۲۰۰...
آمادگی برای مصاحبه سرمایه گذاری کبک  بخش سوم
بایدها و نبایدها برای یک مصاحبه موفق

آمادگی برای مصاحبه سرمایه گذاری کبک (بخش سوم)

۲۳ امرداد ۱۳۹۴ -     علی مختاری؛ این سومین و آخرین مقاله من در مورد بایدها و نبایدهای مصاحبه سرمایه گذاری کبک است. دو بخش نخست این سلسله مقاله را می توانید اینجا و اینجا بخوانید. در این بخش به باقی...
آمادگی برای مصاحبه سرمایه گذاری کبک  بخش دوم
بایدها و نبایدها برای یک مصاحبه موفق

آمادگی برای مصاحبه سرمایه گذاری کبک (بخش دوم)

۴ امرداد ۱۳۹۴ - در بخش نخست این مطلب در زمینه هدف مصاحبه و نیز امکان حذف آن سخن گفتیم و امروز هر چند با تاخیر اما بخش دوم مطلب را می نویسم  و به دو عنوان...
آمادگی برای مصاحبه سرمایه گذاری کبک  بخش نخست
بایدها و نبایدها برای یک مصاحبه موفق

آمادگی برای مصاحبه سرمایه گذاری کبک (بخش نخست)

۲۹ تير ۱۳۹۴ - توجه: این مطلب نخستین بار در آبانماه ۱۳۹۱ در همین وب سایت منتشر شده است. علی مختاری؛ برای روشن شدن مطلب این موضوع را زیر چند عنوان مطرح می کنم و تلاش می کنم...
آخرین مطالب سایت:
دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 436
انتخاب شماره 74 اکسپرس انتری در 18 اکتبر 2017

دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 436

۲۶ مهر ۱۳۹۶ - در انتخاب شماره 74 اکسپرس انتری که صبح امروز چهارشنبه 18 اکتبر 2017 انجام شد، تعداد 2757 دعوت نامه با حداقل امتیاز 436 صادر شد.  2801 متقاضی با حداقل امتیاز 438 در...
یک ایرانی  نماینده پارلمان نیوزلند شد

یک ایرانی، نماینده پارلمان نیوزلند شد

۲۵ مهر ۱۳۹۶ - گلریز قهرمان در انتخابات اخیر نیوزلند به پارلمان این کشور راه یافت. گلریز قهرمان که متولد مشهد است و در نه سالگی به همراه خانواده اش به کشور نیوزلند مهاجرت کرده، در...
برنامه مهاجرتی استان نوا اسکوشیا از طریق اکسپرس انتری 11 اکتبر بازگشایی می شود
خبر فوری برای متقاضیان برنامه استانی نوااسکوشیا

برنامه مهاجرتی استان نوا اسکوشیا از طریق اکسپرس انتری 11 اکتبر بازگشایی می شود

۱۸ مهر ۱۳۹۶ - استان نوااسکوشیا برنامه انتخابی خود با عنوان Nova Scotia Demand: Express Entry  را روز چهارشنبه 11 اکتبر 2017 ساعت 9 صبح بازگشایی خواهد کرد.    این برنامه مهاجرتی استان نوااسکوشیا، شرایط بسیار...
برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی جمعه اجرا می شود
5 آبان ماه ساعت 20:۰۰ به وقت تهران

برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی جمعه اجرا می شود

۱۳ مهر ۱۳۹۶ - به اطلاع شما دوستان و همراهان می رسانیم که به درخواست مخاطبین کنپارس، برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت...
دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 438
انتخاب شماره 73 اکسپرس انتری در 4 اکتبر 2017

دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 438

۱۲ مهر ۱۳۹۶ - در انتخاب شماره 73 اکسپرس انتری که صبح روز چهارشنبه 4 اکتبر 2017 انجام شد، تعداد 2801 دعوت نامه با حداقل امتیاز 438 صادر شد.  انتخاب شماره 72 اکسپرس انتری در تاریخ 20 سپتامبر 2017،...
دعوت به همکاری
کنپارس استخدام می کند

دعوت به همکاری

۶ مهر ۱۳۹۶ - شرکت خدمات مهاجرتی کنپارس برای تکمیل کادر کارشناسان خود در دفتر مونترال، از افراد علاقمند و فعال در زمینه مهاجرت که مسلط به زبان های فرانسه، انگلیسی و فارسی هستند و...
چگونه برای مصاحبه سرمایه گذاری کبک آماده شویم
توصیه های ویدیویی علی مختاری

چگونه برای مصاحبه سرمایه گذاری کبک آماده شویم؟

۴ مهر ۱۳۹۶ - بسیاری از متقاضیان برنامه سرمایه گذاری کبک چالشی را در پیش دارند که همان مصاحبه با افسر اداره مهاجرت است. امسال قرار نیست که هیچ مصاحبه ای در خارج از مونترآل...

راهنمای جستجو در سایت

  • جهت جستجوی یک عبارت خاص از گیومه در دو طرف عبارت استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجوی چند کلمه در کل مطلب، کلمات را با فاصله از هم وارد کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها عنوان مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از عنوان: و یا title: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها متن مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از متن: و یا body: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها خلاصه مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از خلاصه: و یا brief: استفاده کنید. مانند:
  • شما می توانید تمام موارد را ترکیب کنید. برای ترکیب شرایط عنوان، متن و خلاصه، بین شرط ها ; (سمی کالن - semicolon) قرار دهید. مانند:
    • عنوان:دهان و دندان;متن:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
    • title:دهان و دندان;body:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
  • توجه داشته باشید که هر مطلبی که در آن حداقل یکی از شرایط جستجو برقرار باشد در نتایج جستجو قرار می گیرد.