آیا میدانید با ورود به سایت کنپارس با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور خود، می توانید ضمن استفاده از مطالب ویژه اعضا، با مطالعه و به اشتراک گذاری هر مطلب امتیاز جمع کنید! بااستفاده از این امتیاز ها، می توانید بر روی قرارداد خود با کنپارس تخفیف دلاری بگیرید و یا محصولات و سرویس های کنپارس را خریداری کنید!
در صورتی که عضو سایت هستید، از اینجا وارد شوید. اگر هنوز عضو سایت نشده اید، در این صفحه ثبت نام کنید. عضویت در سایت رایگان وسریع است! برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سیستم امتیاز دهی کنپارس، اینجا و اینجا را ببینید.
  • آیا کانادا مهاجر پزشک  دندانپزشک  داروساز  وکیل و دیگر شاغلین حرفه ای می پذیرد

    آیا کانادا مهاجر پزشک، دندانپزشک، داروساز، وکیل و دیگر شاغلین حرفه ای می پذیرد؟


کانادا دوره خاصی را در زمینه مهاجرت تجربه می کند. از طرفی نیاز شدید به نیروی انسانی بیش از پیش وجود دارد و از سوی دیگر به دلیل حضور ۹ ساله محافظه کاران ضد مهاجر در قدرت و تلاش آنان برای غیر شفاف و نیز ناکارآمد کردن حداکثری سیستم مهاجرت شاهد نوعی به هم ریختگی و سردرگمی در کلیت سیستم هستیم. با آمدن لیبرالها البته امید می رود که شاهد شرایط بهتری باشیم و مقررات منطقی در این زمینه حاکم شود.

در این مطلب تلاش می کنم امکانات پیش روی فارغ التحصیلان رشته های حرفه ای مانند پزشکان، دندانپزشکان، داروسازان، صاحبان آزمایشگاههای تشخیص طبی، وکلا، حسابداران، مهندسین مشاور و........  که از آنها به عنوان افراد حرفه ای و یا Professionals یاد می شود  در شرایط فعلی یعنی مطابق مقررات موجود در  فوریه ۲۰۱۶ برای مهاجرت به کانادا بررسی کنم.

افراد حرفه ای مورد بحث ما شامل افرادی هستند که در یکی از رشته های مورد مثال ما تحصیل کرده اند و مجوز کار دریافت کرده اند این افراد شخصا مسوول اقدامات حرفه ای خود هستند اگر چه ممکن است در قالب یک مجموعه نیز به کار اشتغال داشته باشند ولی مجوز کار آنها قایم به شخص است و نمایندگی پذیر نیست. 

این افراد به دو دسته کلی قابل تقسیمند: 

الف- شاغلین جوان و تازه کار: افرادی که به تازگی وارد این مشاغل شده اند و زیر سی سال سن دارند و هدفشان از مهاجرت در درجه اول خود و سپس فرزندانی است که احتمالا یا هنوز دنیا نیامده اند و یا بسیار کم سن و سال هستند.

ب- شاغلین میان سال و با سابقه:  افرادی که سالهاست در این مشاغل کار کرده اند و هدفشان از مهاجرت در درجه اول ایجاد امکان برای فرزندانی است که معمولا در دهه دوم زندگی خود هستند

برای مهاجرت به کانادا  دو دسته برنامه مهاجرتی متصور است:

۱- برنامه های نیروی متخصص شامل برنامه نیروی متخصص فدرال (از مسیر سیستم ورود سریع)، برنامه نیروی متخصص کبک و نیز برنامه های جسته و گریخته نیروی متخصص استانی. این برنامه ها در شرایطی ممکن است برای دسته اول مناسب باشد 

۲- برنامه های تجاری موجود شامل برنامه نیروی متخصص کبک، برنامه کارآفرینی کبک  و برنامه های تجاری استانی که این برنامه ها بیشتر مناسب دسته دوم خواهد بود

ابتدا به برنامه های نیروی متخصص می پردازیم:

زمانی بود که عملا همه افراد حرفه ای امکان اقدام در برنامه های نیروی متخصص را داشتند و بدون هر گونه مانعی نیز پذیرفته می شدند این روند دست کم در مورد برخی از این رشته ها تا پایان سال ۲۰۱۴ به خوبی برقرار بود کافی بود همت می کردند نمره زبانی به دست می آورند و آنگاه پزشک یا حسابدار و یا ..... با هزینه اندکی امکان مهاجرت داشت. این روزها البته شرایط مانند قبل نیست. برای برنامه فدرال باید از سیستم ورود سریع اقدام کنید که می توانید اینجا در مورد آن بخوانید و اینجا هم امتیاز خود را محاسبه کنید. در این برنامه افراد پروفایل می سازند و منتظر دریافت دعوتنامه از دولت فدرال می شوند این دعوتنامه البته بدون داشتن پیشنهاد شغل و یا مورد علاقه قرار گرفتن از سوی یکی از استانها شانس زیادی برای صدور ندارد به این ترتیب اگرچه پزشک و یا دندانپزشک و یا وکیل دادگستری ما امکان باز کردن پروفایل دارد ولی شانس چندانی ندارد. چرا؟

صدور پیشنهاد شغل از طرف کارفرمای کانادایی برای این افراد نشدنی است چرا که این افراد برای کار در کانادا نیازمند دریافت مجوزهای مربوطه اند یعنی وکیل باید به عضویت کانون وکلا در آید و پزشک باید در سیستم پزشکی این سامان شناخته شود. برای این داستان اولا باید اقامت داشت و ثانیا باید همه مسیر چندساله و پر فراز و نشیب آنرا طی کرد. هیچ کارفرمایی نمی تواند به پزشک بدون مجوز کار، پیشنهاد شغل بدهد اگر هم بدهد معتبر نیست پس عملا این راه بسته است فرقی نمی کند حسابدار باشید، وکیل باشید یا پزشک. این افراد دقیقا به همین دلیل شانسی برای مورد توجه قرار گرفتن از سوی استانها هم ندارند. 

تنها در حالتی ممکن است در سیستم فدرال شانسی داشته باشند که سطح بالایی از زبان بدانند به گونه ای که تمام امتیاز زبان را بگیرند سن زیر سی سال داشته باشند خواهر و برادری هم در کانادا منتظرشان باشد و عملا امتیازی بالاتر از ۴۵۰ در سیستم ورود سریع بدون پیشنهاد شغل کسب کنند. در این صورت با توجه به روند انتخاب افراد که معمولا کف امتیاز انتخاب شوندگان در همین حوالی است شانسی برای انتخاب خواهند داشت. برای فهم بهتر مطلب به نتایج آخرین انتخاب در سیستم ورود سریع نگاهی بیاندازید.

برنامه نیروی متخصص کبک هم که باز است و باز نیست به فرض اینکه مشکل ثبت پرونده و داستانهای تمام نشدنی کبک را ندیده بگیریم بله محدودیتی برای اقدام نیست اما این افراد تنها زمانی شانس قبولی دارند که زبان فرانسه بسیار عالی بدانند و دست کم مدرک زبان b2 داشته باشند و از سوی دیگر سنشان زیر ۳۵ سال باشد و  اگر همسر دارند او نیز شرایط مناسبی داشته باشد. این شرایط به ندرت ممکن است در گروه های شغلی مورد اشاره ما جمع شود.  برنامه های استانی نیروی متخصص نیز عملا بی خاصیتند و کمکی به این گروه نمی کند و نامشان را نمی توان امکان نهاد. این برنامه ها مقطعی و معمولا مختص فارغ التحصیلان و یا ساکنین آن استانهاست و شرط پیسنهاد شغل نیز شاه بیت غزل پر آب چشم آنها است. 

به طور خلاصه می توان گفت برنامه نیروی متخصص برای جوانان تازه کاری که تلاش زیادی در زبان آموزی داشته اند ممکن است راه حل مفیدی باشد به خصوص که معمولا هنوز توان مالی اقدام تجاری را ندارند.

درمورد برنامه های تجاری:

افراد حرفه ای موضوع بحث ما بیشتر دسته دوم هستند یعنی شاغلین میان سال و با سابقه که معمولا دفتر و دستکی برای خود دارند و چه بسا کارمندانی را نیز در دفتر خود به کار گرفته اند. بسیاری از آنها در طول سالیان کار اندوخته ای نیز دارند و به اندازه کافی دارایی دارند و هدف اولیه برای اقدام نیز ایجاد فرصت برای فرزندانشان است. این دسته گاهی اصلا قصد ماندن در خارج از کشور را ندارند و مایلند فرزندان را مستقر کنند و خود در رفت و آمد باشند.

برنامه های تجاری امکان اقدام را برای این دسته از افراد ممکن است فراهم کند اما مهم است که بدانیم کدام برنامه و چگونه؟

برنامه های تجاری دست کم در زمان حال در میان برنامه های فدرال نداریم می ماند برنامه سرمایه گذاری کبک و برنامه های کارآفرینی کبک و دیگر استانها نظیر بریتیش کلمبیا، منیتوبا و ....

دقت کنید تنها برنامه سرمایه گذاری، برنامه کبک است و برنامه های استانهای دیگر به غلط در بازار ایران به عنوان سرمایه گذاری خوانده می شوند این برنامه ها، برنامه های کارآفرینی هستند یعنی لازمه آنها ایجاد یک کسب و کار و اداره آن زیر شرایط معینی است ضمن اینکه این روزها در اگثر آنها ویزای اقامتی در کار نیست و باید با ویزای کار بروید و دو سال بیزنس کنید تا شاید واجد شرایط اقدام برای اقامت شوید. کبک نیز برنامه کارآفرینی دارد که با ظرفیت کمی که خیلی زود تکمیل شد فعلا بسته است.  در همه این برنامه ها یعنی سرمایه گذاری کبک و انواع کارآفرینی استانی مدیریت شرط لازم برای اقدام است و متقاضی باید اثبات کند که دست کم دو سال مدیر بوده است.

نکته ای که بسیاری از شرکتهای مهاجرتی به آن توجه ندارند و به این دسته از شاغلین حرفه ای مشاوره غلط می دهند این است که تعریف مدیریت در برنامه  های تجاری استانی و همینطور کارآفرینی کبک درمورد پزشکان، دندانپزشکان و ...... صدق نمی کند. ضمن اینکه الزام به راه اندازی بیزنس در کانادا نیز با توجه به جنس کار این افراد عملا بی وجه است.

تنها برنامه ای که تعریفش از مدیریت شامل مشاغل پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، دامپزشکی، وکالت، صاحبان کلینیکهای روانشاسی، صاحبان دفاتر حسابداری، صاحبان دفاتر مهندسی مشاور و این قبیل افراد می شود برنامه سرمایه گذاری کبک است.  و عملا اقدام در برنامه های پیش گفته اتلاف وقت و پول شماست. علاوه بر این در برنامه سرمایه گذاری کبک که اتفاقا به راحتی افراد حرفه ای را می پذیرند هیچ تعهدی برای ایجاد شغل و یا هر گونه اقدام ویژه پس از مهاجرت ندارید و اقامت دایم بدون شرط کانادا را دریافت می کنید. از این جهت متقاضی پس از مستقر کردن خانواده به راحتی می تواند زندگی خود را به گونه ای که هم کسب و کار خود در ایران را حفظ کند و هم وضعیت اقامتی خود و خانواده را تثبیت کند تنظیم کند. 

کوتاه سخن اینکه برای افراد حرفه ای به خصوص دسته دوم تنها مسیر باقی مانده و منطقی اقدام از طریق برنامه سرمایه گذاری کبک است.

برنامه سرمایه گذاری کبک از آوریل ۲۰۱۶ با ظرفیت بسیار محدود باز است و کنپارس نیز در آن، ظرفیت محدود و قطعی دارد و تنها تا پایان سال جاری امکان عقد قرارداد داریم. برای اطلاعات بیشتر در مورد برنامه اینجا کلیک کنید و در صورت تمایل به اقدام با ما از طریق ایمیل info@ parscanada.com تماس بگیرید.


آیا میدانید اولین گام برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دایم کانادا تکمیل فرم ارزیابی رایگان است!


پنج شنبه ۱۱ شهريور ماه ۱۳۹۵ در ۰۸:۰۸:۲۵ ق.ظ - پیوند همیشگی
علی مختاری - بازدید : ۱۸۸۸۴ - برچسب ها:
سرمایه گذاری کبککنپارسquebec-news

دیدگاه خوانندگان

  • به این دیدگاه پاسخ دهید آزاد
    پنج شنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۴
    [ بدون عنوان ]

    با سپاس
    ولی تا اونجا که میدونم اگه امتیاز کافی رو برا کبک بیارید مدرک ب 2 اجبار نیست و تا حدی که تو مصاحبه قبول بشید کافیه، درسته؟

  • به این دیدگاه پاسخ دهید امیر
    شنبه ۱ اسفند ۱۳۹۴
    وکیل

    سلام بنده یک وکیل پایه یک دادگستری هستم کاملا شما صحیح میفرمایید برای شغل از این دست مانند وکالت و پزشکی در هر کشوری نیاز به صدور مجوز است که در هر سیستم کشوری به صورت خاصی تدوین شده از آنجایی که قانون وکالت ایران کاملا اقتباسی میباشد و با تلاشهای بسیار عزیزانی در زمانهای بسیار دور تدوین شده حالیه مطلب اساسی این است که آیا بنده که به عنوان یک وکیل خارجی از نظر کانادا محسوب میشوم یا همچنین پزشک آیا حتما باید اقامت داشته باشم تا بتوانم درخواست صدور مجوز را
    Federation of Law Societies of Canad از این سازمان بکنم که در نهایت مدرک بنده را مورد ارزیابی قرار دهد تا مرا در یکی از سیستمهای تصمیم گیری خود یعنی آزمون مهارت یا مراجعه به دانشگاه قرار دهد؟The NCA assesses the legal education credentials of individuals trained outside of Canada, or in a civil law degree program in Canada who intend to apply for admission to a law society in a Canadian common law jurisdiction. که نهادی به نام مخففnca میباشد./ لازم بذکر است همسر بنده 24 ساله و دارای مدرک ارشد کشاورزی - مهندسی آب است و بنده هم 28 ساله هستم. حال اگر میتوانید مرا راهنمایی کنید بنده بشدت نیازمند کمک شما عزیزان هستم

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      چهار شنبه ۵ اسفند ۱۳۹۴
      [ بدون عنوان ]

      این مطلب در مورد امکان کار در کانادا نیست موضوع بحس این است که آیا امکان دریافت اقامت دایم برای این افراد هست یا خیر
      موضوع کار بحث متفاوتی است

      بله برای کار در زمینه وکالت و پزشکی باید حتما مقیم باشید
      شما به عنوان وکیل خارجی می توانید با طی دوره های ویژه ای که در برخی استانها هست امکان دریافت پروانه وکالت را پس از طی مراحل قانونی خواهید داشت داستان NCA که اشاره کردید بخشی از هین پروسه است ولی این خود دست کمی از گرفتن یک لیسانس حقوق کانادایی ندارد.

      • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
        چهار شنبه ۵ اسفند ۱۳۹۴
        [ بدون عنوان ]

        البته بحس نه و منظور بحث بود در خط اول

        • به این دیدگاه پاسخ دهید امیر
          چهار شنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۴
          وکیل

          سلام ممنون از اینکه پاسخ بنده رو دادین مطلع هستم که این کار چه کار سختی تقریباً بنده اگه بخوام از طریق nca اقدام کنم باید به دانشگاه برم البته نه یک دوره 4 ساله ولی قاعده ایی هست که بنظر شدنی میاد یعنی قانونش موجود که بشه از همین طریق اقامت دایم رو هم گرفت البته طبق شرایطی در هر صورت از شما ممنونم پاینده باشید.

          • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
            چهار شنبه ۲ تير ۱۳۹۵
            [ بدون عنوان ]

            ابتدا باید اقامت را بگیرید بعد وارد آن پروسه شوید می توانید از طریق برنامه PEQ اقامت بگیرید و ...
            برای اطلاعات بیشتر به دفتر ما در تهران مراجعه کنید

  • به این دیدگاه پاسخ دهید آذین
    پنج شنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۴
    ایا من و همسرم میتوانیم برای اقامت دانمارک اقدام کنیم

    من 38 ساله و فوق لیسانس مهندسی فناوری اطلاعات ict و با سابقه 10 ساله مدیریت و همسر 38 ساله فوق لیسانس حقوق و وکیل پایه یک دادگستری با سابفه کاری 12 ساله رئیس واحد حقوقی با یک فرزند 4 ساله ، ایا امکان دریافت اقامت کانادا یا اتریش برای ما وجود دارد ؟؟ ممنون میشم پاسخ دهید ؟؟

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      چهار شنبه ۲ تير ۱۳۹۵
      [ بدون عنوان ]

      در مورد اطریش تخصص ندارم
      در مورد کانادا لطف کنید فرم ارزیابی را در همین وب سایت تکمیل کنید و به دفتر ما در تهران مراجعه کنید

  • به این دیدگاه پاسخ دهید حامد رمضانی
    چهار شنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۵
    مهندس عمران

    با سلام ممنون میشم به سوالات من پاسخ دهید
    درباره مهندسین عمران داستان چگونه است؟
    بنده مهندس عمران با دو سال سابقه کار مربوطه و 30 سال سن و مدرک آیلتس( اورال 7)و همسرم مهندس معماری با یک سال سابقه مربوطه و بدون مدرک زبان.
    آیا مهندسین هم باید ابتدا اقامت دائم بگیرند تا بتوانند پروانه اشتغال یا PE را دریافت کنند ؟و اگر جواب بله است ، بهترین راه پیشنهادی شما برای گرفتن اقامت دائم چیست؟ در ضمن فرزند 4 ساله ای هم داریم.
    و آیا برای آمادگی در آزمون PE دوره هایی در کانادا هستند یا یا خیر؟
    و آیا مدرک "مهندسی حرفه ای"صادره از سازمان سنجش که برگذار کننده آن است از نظر نظام مهندسی کانادا مورد تایید است یا خیر؟

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      پنج شنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۵
      [ بدون عنوان ]

      شما مشکلی برای دریافت اقامت ندارید اگر زبان بدانید فرم ارزیابی را تکمیل کنید تا شرایط شما بررسی شود و برای مشاوره حضوری رایگان دعوت شوید

  • به این دیدگاه پاسخ دهید مریم
    چهار شنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۵
    [ بدون عنوان ]

    با سلام و خسته نباشید.
    در حقیقت منم سوال مشابهی دارم.من وکیلم و 4 ساله پایه یک شدم ولی حالا بنا به دلایلی از جمله شرایط بسیار بد کاری متقاضی مهاجرت به کانادا هستم و اینکه کجای کانادا برم برام فرق چندانی نداره.ولی مشکل اصلی من اینه که واقعا فکر نمیکنم بتونم از پس هزینه هاش بربیام.چطور میتونم برم اونجا و وکیل بشم دوباره؟من ارشد تجارت بین الملل هستم.ممکنه از طریق تحصیلی اقدام کنم و بعد از گرفتن لیسانس کانادا دوباره برای ازمون شرکت کنم؟چون فکر نمیکنم اگر برای دکتری اقدام کنم لیسانس و فوق منو قبول کنن.

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      يك شنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۵
      [ بدون عنوان ]

      بله ممکن است

      فرم ارزیابی را در سایت ما تکمیل کنید تا شرایط شما دقیق بررسی شود
      http://www.canpars.ca/__fill+the+free+assessment+form+to+see+if+you+qualify+for+immigration+to+canada?language=fa-IR

  • به این دیدگاه پاسخ دهید مریم یزدان
    يك شنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۵
    [ بدون عنوان ]

    سلام
    برای من یه سوال پیش اومده.خواستم بدونم مهاجرت از طریق تحصیلی برای رشته حقوق راحت تره یا کاری؟من وکیل هستم و فوق لیسانس دارم.برای دکتری اقدام کنم بهتره یا از طریق نیروی متخصص؟حقیقت فکر نمیکنم اگر با عنوان نیروی متخصص برم از پس هزینه هاش بربیام.چون همونطور که گفته شده باید لیسانسم رو اونجا معادل سازی کنم.یعنی برم دوباره درس بخونم!

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      يك شنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۵
      [ بدون عنوان ]

      فرم ارزیابی را در سایت تکمیل کنید تا مشاوره بگیرید
      http://www.canpars.ca/__fill+the+free+assessment+form+to+see+if+you+qualify+for+immigration+to+canada?language=fa-IR

ثبت دیدگاه شما
دیدگاه ارسالی شما پیش از نمایش نیاز به تایید مدیریت خواهد داشت.
حمایت سناتورهای سنای کانادا از لایحه جدید شهروندی
جزئیات لایحه جدید شهروندی بار دیگر زیر ذره بین سناتورها در جلسه 28 مارس سنا

حمایت سناتورهای سنای کانادا از لایحه جدید شهروندی

۱۰ فروردين ۱۳۹۶ - مجلس سنا پس از دو هفته تعطیلات، دیروز سه شنبه 28 مارس 2017 با یک دقیقه سکوت به احترام قربانیان حمله تروریستی لندن و به نشانه ابراز همدردی با پارلمان و...
چه خبر از مهاجرت به کانادا در ماه مارس 2017

چه خبر از مهاجرت به کانادا در ماه مارس 2017 ؟

۸ فروردين ۱۳۹۶ -  دور جدید انتخاب های  "ورود سریع" با 3749 انتخاب 24 مارس  دور جدید انتخاب های "ورود سریع"  یا همان "اکسپرس انتری" روز جمعه  24 مارس اعلام شد که طی آن 3749 دعوت نامه...
برخیز که می رود زمستان

برخیز که می رود زمستان...

۲۹ اسفند ۱۳۹۵ - دوباره بهار با همه  زیبایی های وصف ناپذیرش از راه می رسد و عطر شکوفه ها مشام مان را پر می کند، به اشتیاق دیدن دوباره غنچه های نیمه باز  و...
بیستمین شماره خبرنامه داخلی پرنیان منتشر شد

بیستمین شماره خبرنامه داخلی پرنیان منتشر شد

۲۶ اسفند ۱۳۹۵ - به گزارش دفتر روابط عمومی و پژوهش کنپارس، بیستمین شماره خبرنامه داخلی پرنیان منتشر و برای موکلین این شرکت در ایران ارسال گردید. این خبرنامه که به صورت گاهنامه منتشر می گردد،...

راهنمای جستجو در سایت

  • جهت جستجوی یک عبارت خاص از گیومه در دو طرف عبارت استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجوی چند کلمه در کل مطلب، کلمات را با فاصله از هم وارد کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها عنوان مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از عنوان: و یا title: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها متن مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از متن: و یا body: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها خلاصه مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از خلاصه: و یا brief: استفاده کنید. مانند:
  • شما می توانید تمام موارد را ترکیب کنید. برای ترکیب شرایط عنوان، متن و خلاصه، بین شرط ها ; (سمی کالن - semicolon) قرار دهید. مانند:
    • عنوان:دهان و دندان;متن:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
    • title:دهان و دندان;body:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
  • توجه داشته باشید که هر مطلبی که در آن حداقل یکی از شرایط جستجو برقرار باشد در نتایج جستجو قرار می گیرد.