آیا میدانید با ورود به سایت کنپارس با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور خود، می توانید ضمن استفاده از مطالب ویژه اعضا، با مطالعه و به اشتراک گذاری هر مطلب امتیاز جمع کنید! بااستفاده از این امتیاز ها، می توانید بر روی قرارداد خود با کنپارس تخفیف دلاری بگیرید و یا محصولات و سرویس های کنپارس را خریداری کنید!
در صورتی که عضو سایت هستید، از اینجا وارد شوید. اگر هنوز عضو سایت نشده اید، در این صفحه ثبت نام کنید. عضویت در سایت رایگان وسریع است! برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سیستم امتیاز دهی کنپارس، اینجا و اینجا را ببینید.
  • قانون شهروندی کانادا اصلاح می شود

    قانون شهروندی کانادا اصلاح می شود


لایحه ای از سوی دولت لیبرال برای اصلاح قانون سی ۲۴ به مجلس ارایه شده است. این همان قانونی است که از تخریبهای عمده آقای هارپر به شمار می رفت و با اعتراضات زیادی همراه بود. این اعتراضها تنها از سوی مهاجران و متقاضیان تابعیت به دلیل تغییر شرایط نبود بلکه همه جامعه حقوقی کانادا نیز به دلیل مغایرت دست کگم ۱۷ گانه این قانون با منشور حقوق و آزادیهای کانادا با آن مخالفت داشتند.

در تاریخ 25 فوریه 2016 وزیر مهاجرت کانادا،آقای جان مک کالم ، لایحه ای جهت اصلاح قانون سی 24 ارایه کرد که بر اساس این لایحه اصلاحی  انعطاف پذیری بیشتری نسبت متقاضیان شهروندی جهت برآورده کردن شرایط مورد نیازآن  به کار گرفته خواهد شد. همچنین  کمک به مهاجران برای دریافت هر چه سریعتر شهروندی کانادا در دستور کار قرار خواهد گرفت.

وی همچنین اعلام کرد :«دولت خود را نسبت به لغو برخی مفاد قانون سی 24، که بر اساس آنها رفتار های متفاوتی با افراد دارای دو تابعیت صورت می گرفت ، متعهد می داند.همه شهرواندان کانادایی متولد کانادا و متولد کشوری غیر از کانادا مقابل  قانون  برابرند».

بعلاوه ،لایحه اصلاحی قانون سی 24، مفادی از قانون  مذکور که بر اساس آن حق شهروندی از شهروندان کانادایی با دو تابعیت  در صورت انجام کارهای خلاف امنیت ملی سلب می شد، را لغو می کند. به این معنا که هر شهروند کانادایی  که مرتکب عملی خلاف قانون شود، بدون در نظر گرفتن کشور محل تولد ،باید در مقابل سیستم قضایی پاسخگو باشد.

همچنین بر اساس این لایحه زمان حضور موثر در کانادا برای اخذ شهروندی یک سال کاهش می یابد.علاوه براین  زمان حضوردر کانادا برای  افراد با اقامت موقت وافراد تحت حفاظت نیز در زمان اخذ شهروندی محاسبه خواهد شد.

شرط سنی برای ارایه مهارتهای زبان در هنگام اخذ شهروندی که در حال حاضر 14 تا 64 سال است به 18 تا 54 سال تغییر خواهد کرد. بر اساس اظهار آقای مک کالم تغییرات اعمال شده در این لایحه در جهت رفع موانع بر سر راه اخذ شهروندی  و آسان سازی آن می باشد.


آیا میدانید اولین گام برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دایم کانادا تکمیل فرم ارزیابی رایگان است!


يك شنبه ۹ اسفند ماه ۱۳۹۴ در ۱۰:۰۱:۲۹ ق.ظ - پیوند همیشگی
مینا صالحی - بازدید : ۱۱۵۱۳ - برچسب ها:
c24سی ۲۴immigrationliberalsliberal party

دیدگاه خوانندگان

  • به این دیدگاه پاسخ دهید رضا فطرتی
    دو شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۴
    [ بدون عنوان ]

    زمان اقامت موقت برای کسانی که pr دارند هم کمتر شده؟یعنی از دوسال به یک سال تبدیل شد؟

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      سه شتبه ۱۸ اسفند ۱۳۹۴
      [ بدون عنوان ]

      خیر موضوع الزام حضور دو سال در ۵ سال هیچ تغییری نگرده بود و الان هم تغییر نکرده است
      اساسا این قانون سی ۲۴ در مورد تابعیت است و بس

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      چهار شنبه ۲۲ اردي بهشت ۱۳۹۵
      [ بدون عنوان ]

      خیر تغییری در این زمینه نیست

  • به این دیدگاه پاسخ دهید هدی
    پنج شنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۴
    [ بدون عنوان ]

    الان یعنی این لایحه تصویب شده یا در حال بررسی است؟
    شرایط شهروندی به سه سال از پنج سال حضور تغییر پیدا کرده؟ و اینکه این قانون شامل کسانی که قبل تصویب لایحه وارد شدند هم میشود؟

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      سه شتبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۴
      [ بدون عنوان ]

      لایحه تصویب می شود و قطعی است
      ربطی به زمان ورود شما به کانادا ندارد هر زمان قرار است برای تابعیت اقدام کنید باید بر اساس قانون موجود عمل کنید که قانون موجود برای اقدام شما در آینده احتمالا همین لایحه فعلی خواهد بود

  • به این دیدگاه پاسخ دهید حبیب
    يك شنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۴
    تاریخ تصویب این لابحه؟

    سلام. من بی صبرانه منتظرم ببینم کی به تصویب میرسه. میشه راهنمایی نتید کی این اتفاق خواهد افتاد اگر تصویب بشه یا نشه. یعنی مدت زمان لازم برای شروع بکار مجلس برای این لایحه کی خواهد بود. ممنون.

  • به این دیدگاه پاسخ دهید سميرا
    پنج شنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۴
    [ بدون عنوان ]

    سلام
    من أقامت دايم دارم و همسرم سيتيزن است ، ايا براي تمديد اقامتم الزامات دوسال از پنج سال را دارم يا غيبتم موجه است و كي براي تمديد كارتم اقدام نمايم .؟ با تشكر

  • به این دیدگاه پاسخ دهید كتايون
    پنج شنبه ۱۶ اردي بهشت ۱۳۹۵
    [ بدون عنوان ]

    ايا طبق اصلاحات جديد زمان لازم حضور در كانادا براي دريافت شهروندي ٣سال از ٥ سال است يا ٣سال از ٤سال؟

  • به این دیدگاه پاسخ دهید نوید
    چهار شنبه ۱۳ امرداد ۱۳۹۵
    [ بدون عنوان ]

    سلام من 2 تا سوال داشتم بعد از شهروندی کانادا:
    1.پاسپورت کانادایی رو چند وقت بعد میتونم بگیرم
    2.آیا بعد از شهروندی دیگه مشکلی برای خروج از کانادا نداریم یعنی مثلا تا هر وقت بخوام میتونم ایران بمونم و هر وقت خواستم برگردم کانادا؟
    راجع به سوال 2 اگر راجع به آمریکا هم اطلاعاتی دارین بفرمایین
    مرسی

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      يك شنبه ۲۸ شهريور ۱۳۹۵
      [ بدون عنوان ]

      هر زمان واجد شرایط شدید ۳ سال اماندن در کانادا

      بله بدون مشکل

ثبت دیدگاه شما
دیدگاه ارسالی شما پیش از نمایش نیاز به تایید مدیریت خواهد داشت.
آیا داشتن تابعیت دوم برای ایرانیان جرم است
مقاله تحلیلی در خصوص موضوع تابعیت دوگانه ایرانیان در حقوق ایران (بخش دوم)

آیا داشتن تابعیت دوم برای ایرانیان جرم است؟

۲۹ دي ۱۳۹۵ - در هفته گذشته در مورد بحث تابعیت مضاعف مطلبی را منتشر کردم. این موضوع در پی اظهارات یکی از نمایندگان مجلس در خصوص تابعیت مصاعف ایرانیان مطرح شد. در مقاله پیشین ضمن باز...
راه هایی برای اقتصادی تر مسافرت کردن
توصیه نشریه Canadian Immigrant

راه‌هایی برای اقتصادی‌تر مسافرت کردن

۲۷ دي ۱۳۹۵ - دور بودن از کشور زادگاه تاثیر زیادی بر روابط خانوادگی و فامیلی افراد به جا می گذارد. البته درست است که اعضای خانواده می توانند برای دیدار با شما به کانادا...
لغو تابعیت ایرانیان دوتابعیتی  واقعیت حقوقی یا افسانه سیاسی   بخش نخست
مقاله تحلیلی در خصوص موضوع تابعیت دوگانه ایرانیان در حقوق ایران

لغو تابعیت ایرانیان دوتابعیتی: واقعیت حقوقی یا افسانه سیاسی؟ (بخش نخست)

۲۱ دي ۱۳۹۵ - چندی پیش یکی از نمایندگان مجلس در ایران اظهاراتی را در مورد افراد دو تابعیتی کفته است. این اظهارات باعث نگرانی گسترده ایرانیان مقیم خارج از کشور که درصد قابل توجهی...
چند همسری و مهاجرت
به دنبال طرح سوال از سوی یک متقاضی

چند همسری و مهاجرت

۲۰ دي ۱۳۹۵ - سوال این است : آیا مردانی که بیش از یک همسر دارند می توانند مهاجرت کنند؟ اگر پاسخ مثبت است وضعیت همسران چه می شود؟ در کانادا چند همسری قانونی نیست به...
قسمت پنجم   نکاتی درباره واژه  کالج
نکاتی درباره ادامه تحصیل در کانادا

قسمت پنجم - نکاتی درباره واژه «کالج»

۱۸ دي ۱۳۹۵ - توصیه های گذشته درباره آغاز کردن جستجو برای رشته های مفید تحصیلی از کالج ها، به پرسش هایی منجر شد که نیازمند شفاف سازی از واژه پرابهام «کالج» است. این واژه...
کالج جورج براون در یک نگاه
آشنایی با مراکز آموزشی انتاریو

کالج جورج براون در یک نگاه

۱۱ دي ۱۳۹۵ - کالج جورج براون در قلب منطقه مرکزی تورنتو، یکی از قدیمی ترین و مشهورترین کالج های استان انتاریو است. برخی از برنامه و رشته های آموزشی این کالج نظیر برنامه آشپزی، حوزه...
فرصت ویژه کارآفرینی در کانادا برای مدیران آی تی
رزمه خود را برای ما بفرستید

فرصت ویژه کارآفرینی در کانادا برای مدیران آی تی

۱۰ دي ۱۳۹۵ - خوشحالم به اطلاع برسانم که به همت تیم کنپارس و شبکه متخصصین مرتبط در مونترآل امکان ویژه ای برای کارآفرینی و در نهایت مهاجرت متخصصین حوزه آی تی و کامپیوتر به...
تغییرات در برنامه اسپانسرشیپ همسر
اعلام شده در ۱۵ دسامبر ۲۰۱۶

تغییرات در برنامه اسپانسرشیپ همسر

۱۰ دي ۱۳۹۵ - دولت کانادا تغییراتی را در شکل دریافت و رسیدگی به درخواستهای اسپانسرشیپ همسر اعلام کرده است. این تغییرات به هیچوجه در ارتباط با شرایط اقدام نیست و تنها موارد شکلی است...
آشنایی با مشاغل آشپزی و سرآشپزی Cooks   Chefs

آشنایی با مشاغل آشپزی و سرآشپزی Cooks & Chefs

۸ دي ۱۳۹۵ - در میان رشته های شغلی مورد نیاز در فهرست دولت فدرال برخی مشاغل خدماتی نظیر آشپزی و سرآشپزی هم وجود دارد که فرصت هایی را برای عده ای از شاغلین آنها...
قسمت دوم   نگاهی به بحث شیرینی پزی
تبعات ضعف زبانی در افزایش مشکلات درامدزایی

قسمت دوم - نگاهی به بحث شیرینی‌پزی

۸ دي ۱۳۹۵ - در بخش اول از این مطلب دیدیم که دوستی بیان کرده بود که چون زبان انگلیسی اش ضعیف است در فکر کمک به اقتصاد خانواده از طریق کیک و شیرینی پزی...
چگونه در مصاحبه شغلی موفق باشیم
از مجموعه کتاب های راهنمای کاربردی موفقیت منتشر شد

چگونه در مصاحبه شغلی موفق باشیم؟

201 پرسش رایج در مصاحبه های شغلی ۷ دي ۱۳۹۵ - با تلاش دفتر روابط عمومی و پژوهش کنپارس دومین کتاب از مجموعه "چگونه" با عنوان "چگونه در مصاحبه شغلی موفق باشیم؟" منتشر شد. در معرفی این کتاب آمده است: بهترین تحصیلات عالی...

راهنمای جستجو در سایت

  • جهت جستجوی یک عبارت خاص از گیومه در دو طرف عبارت استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجوی چند کلمه در کل مطلب، کلمات را با فاصله از هم وارد کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها عنوان مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از عنوان: و یا title: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها متن مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از متن: و یا body: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها خلاصه مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از خلاصه: و یا brief: استفاده کنید. مانند:
  • شما می توانید تمام موارد را ترکیب کنید. برای ترکیب شرایط عنوان، متن و خلاصه، بین شرط ها ; (سمی کالن - semicolon) قرار دهید. مانند:
    • عنوان:دهان و دندان;متن:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
    • title:دهان و دندان;body:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
  • توجه داشته باشید که هر مطلبی که در آن حداقل یکی از شرایط جستجو برقرار باشد در نتایج جستجو قرار می گیرد.