آیا میدانید با ورود به سایت کنپارس با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور خود، می توانید ضمن استفاده از مطالب ویژه اعضا، با مطالعه و به اشتراک گذاری هر مطلب امتیاز جمع کنید! بااستفاده از این امتیاز ها، می توانید بر روی قرارداد خود با کنپارس تخفیف دلاری بگیرید و یا محصولات و سرویس های کنپارس را خریداری کنید!
در صورتی که عضو سایت هستید، از اینجا وارد شوید. اگر هنوز عضو سایت نشده اید، در این صفحه ثبت نام کنید. عضویت در سایت رایگان وسریع است! برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سیستم امتیاز دهی کنپارس، اینجا و اینجا را ببینید.
  • ویدئو شماره ۲۲  روش تجربه کبکی PEQ برای مهاجرت به کانادا چیست

    ویدئو شماره ۲۲: روش تجربه کبکی PEQ برای مهاجرت به کانادا چیست؟


در این ویدیو به موضوع مهاجرت از روش تجربه کبکی یا PEQ پرداخته ام. اگر کسی یک سال به طور قانونی در کبک کار کند و یا دست کم یک سال در یک موسسه آموزشی کبکی در مقطع بالاتر از متوسطه تحصیل کند و منجر به دریافت مدرک تحصیلی شود به شرط اینکه سطح زبان وی بی ۲ باشد می تواند برای دریافت اقامت کانادا از طریق استان کبک اقدام کند. در این برنامه فاکتورهای دیگر مانند سن، رشته تحصیلی، تعداد فرزندان، سابقه کار و داشتن و یا نداشتن بیمه مطرح نیست.

ویدئوی دیگری قبلا با شماره ۹ در همین زمینه منتشر شده بود.


آیا میدانید اولین گام برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دایم کانادا تکمیل فرم ارزیابی رایگان است!


سه شتبه ۹ آذر ماه ۱۳۹۵ در ۰۹:۰۷:۳۹ ب.ظ - پیوند همیشگی
علی مختاری - بازدید : ۱۰۱۰۱ - برچسب ها:
پاسخ به سوالات ویدیوییpeq

دیدگاه خوانندگان

  • به این دیدگاه پاسخ دهید ندا
    شنبه ۴ اردي بهشت ۱۳۹۵
    [ بدون عنوان ]

    اگر بخواهيم از اين طريق اقدام كنيم چقدر هزينه وجود دارد و همچنين هزينه سالانه تحصيل چقدر است و چقدر اين پروسه زمان مي برد؟

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      دو شنبه ۶ اردي بهشت ۱۳۹۵
      [ بدون عنوان ]

      یرای هزینه ها باید به دفتر ما در تهران مراجعه کنید
      هزینه تحصیل بسته به رشته و موسسه آموپزشی متفاوت است
      بعد از فراغت از تحصیل در حال حاضر یک سال زمان می برد تا کارت اقامت بگیرید

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      دو شنبه ۳ آبان ۱۳۹۵
      [ بدون عنوان ]

      برای دریافت هزینه ها به دفتر ما در تهران مراجعه کنید

  • به این دیدگاه پاسخ دهید Mona
    دو شنبه ۶ اردي بهشت ۱۳۹۵
    [ بدون عنوان ]

    من جهار ماه و نيم باردار هستم خواهرم كه شهروند سويدي با خانوادش در London كانادا از طريق أقامت دانشجويي زند كي ميكنه
    ميخواستم بدونم امكان زايمان و كانادايي شدن بجه رو اونجا دارم و اينكه الان فرصت دارم براي ويزا اقدام كنم

  • به این دیدگاه پاسخ دهید مارال
    پنج شنبه ۹ اردي بهشت ۱۳۹۵
    [ بدون عنوان ]

    سلام اگر مدرک ieltes 6 داشته باشم و b2 فرانسه نداشته باشم میتون از این طریق اقدام نمایم؟

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      جمعه ۱۰ اردي بهشت ۱۳۹۵
      [ بدون عنوان ]

      خیر باید نمره فرانسه داشته باشید یا در کلاسهای فرانسه مورد تایید شرکت کنید. می توانید برای تحصیل به دانشگاه انگلیسی زبان بروید و ضمن تحصیل فرانسه را هم بخوانید تا امکان اقدام داشته باشید

  • به این دیدگاه پاسخ دهید حسین کهزادی
    شنبه ۱۱ اردي بهشت ۱۳۹۵
    [ بدون عنوان ]

    آیا میتوان در دو برنامه مهاجرتی شرکت کرد؟
    مثلا PEQ و skill worker

  • به این دیدگاه پاسخ دهید [ بدون نام ]
    جمعه ۱۷ اردي بهشت ۱۳۹۵
    [ بدون عنوان ]

    چند سوال داشتم
    1 اگر بعد از اتمام تحصیل کار پیدا نکنی باز هم امکان اقامت وجود داره
    2 آیا خانواده میتونه در ابتدای ورود همراه باشه بچه ها زیر 18 سال و همسر
    3 - در صورت همراه بودن خانواده آیا برای همسر امکان کار وجود داره

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      يك شنبه ۳ امرداد ۱۳۹۵
      [ بدون عنوان ]

      در این برنامه بحث کار مطرح نیست
      خانواده هم می تواند همراه باشد
      امکان کار برای افراد به خیلی فاکتورها بستگی دارد
      پاسخ به این سوال برای شما در ایران هم ساده نیست

  • به این دیدگاه پاسخ دهید لادن
    شنبه ۲۵ اردي بهشت ۱۳۹۵
    سوال

    کدام رشته های تحصیلی مورد تایید هستن؟
    باید مدرک کارشناسی یا کارشناسی ارشد باشه حتما یا مثلا میشه دوره های شبکه باشه ؟

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      يك شنبه ۳ امرداد ۱۳۹۵
      [ بدون عنوان ]

      لزومی ندارد کارشناسی و یا کارشناسی ارشد باشد
      لیست رشته ها در دفتر هست

  • به این دیدگاه پاسخ دهید سياوش
    پنج شنبه ۳ تير ۱۳۹۵
    [ بدون عنوان ]

    درود برشما
    آيا كسي كه بخواد از اين طريق اپلاي كنه و متاهل باشه همزمان ميتونه همسرش رو هم بياره كانادا يا بعداز پي ار شدن همسر ميتونه اضافه بشه؟

    باسپاس

    • به این دیدگاه پاسخ دهید ابراهیم
      شنبه ۳ مهر ۱۳۹۵
      [ بدون عنوان ]

      از همان اول که برای ویزای دانشجویی کانادا اقدام میکنید میتوانید برای همسر و فرزندانتون هم تقاضای ویزا بکنید

  • به این دیدگاه پاسخ دهید علی
    جمعه ۴ تير ۱۳۹۵
    هزینه

    سلام
    در خیلی از وبلاگها و سایتهای مربوط به همکارانتان ادعا شده که باید هزینه ای حدود 200 میلیون بصورت نقد داشته باشیم تا امکان استفاده از این شرایط وجود داشته باشه.
    صحیح هست؟

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      يك شنبه ۳ امرداد ۱۳۹۵
      [ بدون عنوان ]

      هزینه بسته به موسسه و رشته ای است که قرار است در ان درس بخوانید
      باید توان مالی پرداخت هزینه های تحصیل و زندگی را داشته باشید

  • به این دیدگاه پاسخ دهید يوسفي
    شنبه ۱۲ تير ۱۳۹۵
    [ بدون عنوان ]

    دختر من 18 ساله و ديپلم فني حرفه اي معماري دارد آيا مي تواند در يك دوره معماري شركت كند و سپس از اين طريق اقدام كند ؟

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      يك شنبه ۳ امرداد ۱۳۹۵
      [ بدون عنوان ]

      سخت است ولی نشدنی نیست
      مراجعه کنید به دفتر لطفا

  • به این دیدگاه پاسخ دهید هومن
    پنج شنبه ۳۱ تير ۱۳۹۵
    مهاجرت بویسله skill worker

    درود
    من و همسرم لیسانس رشته کامپیوتر - نرم افزار هستیم و من هم تخصص دیتابیس دارم اگر بخواهیم برای کبک اقدام کنیم و شما زحمتش را بکشید نمیتوان حتی تقریبی هم گفت هزینه آن چه مقدار است؟

    با تشکر

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      يك شنبه ۳ امرداد ۱۳۹۵
      [ بدون عنوان ]

      بسته به برنامه ای است که باید برای شما اقدام کرد
      فرم ارزیابی تکمیل کنید و مشا.وره حضو.ری بگیرید

  • به این دیدگاه پاسخ دهید رها
    شنبه ۲ امرداد ۱۳۹۵
    [ بدون عنوان ]

    در ابن روش تحصیل در مقظع ارشد بهتره یا گرفتن دیپلم از موسسات مورد نظر؟

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      يك شنبه ۳ امرداد ۱۳۹۵
      [ بدون عنوان ]

      منظو.ر از دیپلم هرگونه گواهی تحصیلی بعد از دبیرستان است
      اینکه فوق لیسانس بهتر است یا شرکت در دوره های دیگر بسته به شرایط شماست باید بررسی شود

  • به این دیدگاه پاسخ دهید لیلا
    جمعه ۱۵ امرداد ۱۳۹۵
    [ بدون عنوان ]

    سلام. این دوره که تموم شد. من نتونستم ثبت نام کنم.میشه بگید دوره بعد چ تاریخیه؟؟؟
    یه شرکتی میگه دوماه دیگه
    یه شرکت دیگه میگه آخر 2016
    اگه میشه جواب بدید
    مرسی

  • به این دیدگاه پاسخ دهید بیتا غلامی
    چهار شنبه ۲۰ امرداد ۱۳۹۵
    تحصیل در کبک کانادا در مقطع ارشد رشته مامایی

    من 40گساله لیسانس مامایی با پسرم هستم که 8 سالشه و من قصد تحصیل در رشته خودم در کبک را دارم یک بار مدرک tcfبی 2 را گرفتم ولی مدتش تموم شد می خواستم از هزینه های تحصیل و اقاپت مطلع شوم ممنون

  • به این دیدگاه پاسخ دهید سپیده
    دو شنبه ۱ شهريور ۱۳۹۵
    [ بدون عنوان ]

    ايا كسي كه بخواد از اين طريق peqاقدام كنه و متاهل باشه همزمان ميتونه همسرش رو هم بياره كانادا يا بعداز پي ار شدن همسر ميتونه اضافه بشه

  • به این دیدگاه پاسخ دهید الهام صبری
    شنبه ۲۷ شهريور ۱۳۹۵
    امکان خواندن زبان فرانسه

    سلام من هیچ آشنایی با زبان فرانسه ندارم چه طور میتونم هم اقدام کنم و در حین اقدام زبان بخونم ؟ آیا حتما باید مدرک به کنپارس تحویل بدم تا کارهام پیگیری شه ؟

  • به این دیدگاه پاسخ دهید زهرا رسولی
    پنج شنبه ۸ مهر ۱۳۹۵
    [ بدون عنوان ]

    با سلام جناب آقای مختاری بنده مدرک فوق لیسانس رشته برق دارم و بیش از 8 سال تجربه کاری و علاوه بر این مدرک تحصیلی مدرک تحصیلی دیگری که کارشناسی علوم و صنایع غذایی است دارم همچنین تا اسفند ماه 95 می توانم مدرک TCF کبک در پایه B2 بگیرم و ؟IELTS6.5 قبلا از طریق نیروی متخصص اقرام کردم ولی با ایت سیستم جدید نتونستم موفق بشم.میتونم از روش PEQ اقدام کنم؟و اینکه دوباره کارشناسی ارشد بخونم ولی اینطوری بیشتر از 2 سال تحصیلات زول میکشه ؟
    میتونم برای کالج زبان اقدام کنم و بعد از یک سال مدرکی که از قبل گرفتم فرانسه b2 را ارائه بدم؟در ضمن من نتاهل هستم آیا برای اومدن همسرم مشکلی نیست و همزمان با من میتونن وارد کانادا بشن؟لطفا راهنمایی کنین یا اگر روش بهتری هست اعلام کنین
    من فرم ارزیاب رو هم پر کردم وایمیل جواب شرکت شما گفته امکارن نیروی متخصص کبک رو دارم و گفتن تماس میگیرن که هنوز تماسی گرفته نشده

  • به این دیدگاه پاسخ دهید فهیمه
    يك شنبه ۲ آبان ۱۳۹۵
    [ بدون عنوان ]

    با سلام . من pr کانادا هستم مدرک من لیسانس زبان انگلیسی است ایا برای پذیرش در دانشگاه ها و کالج ها باز هم مدرک ایلتس لازم است؟

  • به این دیدگاه پاسخ دهید لیلا
    شنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۵
    peq

    سلام جناب اقای مختاری
    من مدرک لیسانس پرستاری دارم 46 سال دارم و مدرک ایلتس اکادمیک و جنرال 6.5 دارم .سوابق کاری بیش از 15 سال بابیمه دارم .همکاران شمافرمودند برای اقامت شانسی ندارم ایا برای برنامه peq دوره فوق لیسانس در یک دانشگاه انگلیسی به شرط اینکه در زمان تحصیل فرانسه بخوانم شانسی دارم ؟؟؟

  • به این دیدگاه پاسخ دهید martin
    پنج شنبه ۹ دي ۱۳۹۵
    peq

    با سلام خدمت همه دوستان عزیز .من تجربه ای دارم درباره همین برنامه پی ای کیو اونم اینه که مایلم روشن سازی بکنم تا ملت بفهمن جریان از چه قراره .
    برای این برنامه شما باید مبلغ 150 میلیون تومان تو حسابتون باشه تا دولت کانادا 100% با ویزاتون موافقت بکنه که این خودش چالش خیلی خیلی بزرگی هستش دومین چالش بر سر راه عزیزانی که میخوان از این طریق اقدام بکنن شهریه 20 هزار دلاری تا 25 هزار دلاری این دوره ها هست که بعضا در کالج های با رنکینک پایین برگزار میشه که وامی که بهتون میدن هم کمتر از 2000 دلار هستش حالا هزینه های وکالت و سفارت و تقریبا 2 سال زندگی رو اونجا حساب بکنی یه 20 هزار دلار هم میاد روش البته چیزهای غیر قابل پیش بینی هم هست که میانگین برای هر نفر شیرین 100 تا 120 میلیون در میاد و این نشون دهنده اینه که همچین ارزون و سهل هم نیست این برنامه.حالا با این اوصاف از کارشناسان محترم کن پارس درخواست دارم که اگر راههای سهل تر و کم هزینه تر سراغ دارن مطرح بفرماین
    با تشکر

  • به این دیدگاه پاسخ دهید Amin
    پنج شنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۵
    PEQ

    با سلام
    من يه مدتي رو اين روش تحقيق کردم.متاسفانه موسسه اي که رفتم ادعا مي کرد نماينده وزارت کار در امور کاريابي خارجي هست ولي يکي از مهمترين چيزها که همون زبان فرانسه هست رو اصلا اشاره ااي بهش نکرد.در واقع اکثر اين موسسات دکاني شده براي اخذ حق المشاوره هاي بيخودي که بعضا از حق ويزيت دکتر متخصص هم بيشتره و نهايتا اطلاعاتي رو به شما ميده که توو اينترنت پره. سايتش هم اين بود http://www.change2thebest.ir/ireland.لطفا گول اين موسسات رو نخوريد و قبل از پرداخت پول کاملا تحقيق کنيد که بدجور سر مردم کلاه ميزارن بعضيهاشون.

ثبت دیدگاه شما
دو گام آخر و نتیجه گیری
بازی را عوض کنید / قسمت سوم

دو گام آخر و نتیجه گیری

با قانون «سه تکنیک»، در مصاحبه‌های شغلی پیروز میدان شوید ۷ اسفند ۱۳۹۵ - گام نهم: ایمیل پیگیری  چون در مورد ایمیلِ پیگیری، خیلی صحبت شده، این فصل، کوتاه است. تا به حال ندیده‌ام که شغلی، صرفاً به خاطر ایمیلِ پیگیری، به دست آمده باشد؛ اما...
چه خبر از مهاجرت به کانادا در دو هفته آخر فوریه

چه خبر از مهاجرت به کانادا در دو هفته آخر فوریه؟

۶ اسفند ۱۳۹۵ - تغییرات جدید برنامه های مهاجرتی کانادا در دو هفته آخر فوریه در زیر خلاصه می شود: افزایش تعداد انتخاب شدگان در قرعه کشی ورود سریع 22 فوریه تعداد انتخاب شدگان قرعه کشی ورود سریع...
مونترال جایگزین پاریس می شود

مونترال جایگزین پاریس می شود

۴ اسفند ۱۳۹۵ - براساس گزارش اخیر رتبه بندی کیو اس، مونترال به عنوان بهترین شهردانشجویی جهان انتخاب شد. پیش از این پاریس این عنوان را برای چهار سال متوالی به خود اختصاص داده بود، ولی...
قانون  سه تکنیک  مصاحبه
بازی را عوض کنید / قسمت دوم

قانون «سه تکنیک» مصاحبه

با قانون «سه تکنیک»، در مصاحبه‌های شغلی پیروز میدان شوید ۳ اسفند ۱۳۹۵ - گام ششم: موقعیت- عمل- نتیجه  تا به این‌جا، در مورد یافتنِ ذهنیتِ درست، و بایدها و نبایدهای مصاحبه چیزهایی یاد گرفته‌اید و با نقش شخصیت‌های مهم در مصاحبه آشنا شده‌اید. حالا زمان...
آمادگی برای مصاحبه و نکات مربوط به آن
بازی را عوض کنید / قسمت نخست

آمادگی برای مصاحبه و نکات مربوط به آن

با قانون «سه تکنیک»، در مصاحبه‌های شغلی پیروز میدان شوید ۳۰ بهمن ۱۳۹۵ - تجربه‌های شخصی خاطره انگیز!  قبل از این‌که به تکنیک‌های گوناگون برای موفقیت در مصاحبه بپردازیم، می‌خواهم دو تجربه و داستان شخصی و بسیار خاطره انگیز در مورد مصاحبه  برایتان تعریف کنم. یکی...
آموزش مضامین جنسی در مدارس انتاریو
از پرونده ماه شماره 33 پرنیان

آموزش مضامین جنسی در مدارس انتاریو

۳۰ بهمن ۱۳۹۵ - این مطلب در این صفحات از نشریه پرنیان شماره 33 منتشر شده است. میشل فوکو در اراده به دانستن، که جلد اول پژوهش مفصل او با نام تاریخ جنسیت است، ما را در خصوص...
مهاجرت و رویاهای شغلی

مهاجرت و رویاهای شغلی

۲۵ بهمن ۱۳۹۵ -  مهاجران معمولا رویاهایی برای خود دارند، و اصولا فرق مهاجران با سایر افراد جامعه بدنبال رویاها رفتن است. این رویاها میتوانند در زمینه پیشرفت شغلی، رسیدن به زندگی ایده آل با...
ارزش ها و اخلاق کاری کانادایی ها چیست
استخدام شدید ... خب بعد؟ / قسمت سوم

ارزش ها و اخلاق کاری کانادایی ها چیست؟

راهنمایی هایی برای کسب موفقیت مهاجران در بازار کار کانادا ۱۴ بهمن ۱۳۹۵ - هدف کنپارس از همان گام نخست "موفقیت شما در سرزمین جدید بوده است" و از آن جا که "رمز موفقیت" را "آگاهی" می داند، تمام تلاش خود را برای تولید محتوای سودمند...
انواع مصاحبه شغلی
201 پاسخ برای مصاحبه شغلی در کانادا / قسمت سوم

انواع مصاحبه شغلی

۱۳ بهمن ۱۳۹۵ - با تلاش دفتر روابط عمومی و پژوهش کنپارس دومین کتاب از مجموعه "چگونه" با عنوان "چگونه در مصاحبه شغلی موفق باشیم؟" منتشر شد که در ادامه بخشی از این کتاب آمده است. برای...
فرهنگ کار و ظرافت های زبان کسب و کار در کانادا
استخدام شدید ... خب بعد؟ / قسمت دوم

فرهنگ کار و ظرافت های زبان کسب و کار در کانادا

راهنمایی هایی برای کسب موفقیت مهاجران در بازار کار کانادا ۱۳ بهمن ۱۳۹۵ - هدف کنپارس از همان گام نخست "موفقیت شما در سرزمین جدید بوده است" و از آن جا که "رمز موفقیت" را "آگاهی" می داند، تمام تلاش خود را برای تولید محتوای...

راهنمای جستجو در سایت

  • جهت جستجوی یک عبارت خاص از گیومه در دو طرف عبارت استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجوی چند کلمه در کل مطلب، کلمات را با فاصله از هم وارد کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها عنوان مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از عنوان: و یا title: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها متن مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از متن: و یا body: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها خلاصه مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از خلاصه: و یا brief: استفاده کنید. مانند:
  • شما می توانید تمام موارد را ترکیب کنید. برای ترکیب شرایط عنوان، متن و خلاصه، بین شرط ها ; (سمی کالن - semicolon) قرار دهید. مانند:
    • عنوان:دهان و دندان;متن:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
    • title:دهان و دندان;body:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
  • توجه داشته باشید که هر مطلبی که در آن حداقل یکی از شرایط جستجو برقرار باشد در نتایج جستجو قرار می گیرد.