آیا میدانید با ورود به سایت کنپارس با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور خود، می توانید ضمن استفاده از مطالب ویژه اعضا، با مطالعه و به اشتراک گذاری هر مطلب امتیاز جمع کنید! بااستفاده از این امتیاز ها، می توانید بر روی قرارداد خود با کنپارس تخفیف دلاری بگیرید و یا محصولات و سرویس های کنپارس را خریداری کنید!
در صورتی که عضو سایت هستید، از اینجا وارد شوید. اگر هنوز عضو سایت نشده اید، در این صفحه ثبت نام کنید. عضویت در سایت رایگان وسریع است! برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سیستم امتیاز دهی کنپارس، اینجا و اینجا را ببینید.
  • تغییرات جدید در دریافت اقامت از طریق ازدواج

    تغییرات جدید در دریافت اقامت از طریق ازدواج

اداره مهاجرت کانادا به موازات ایجاد سهولت و سرعت در صدور اقامت دائم از طریق ازدواج یا شراکت در زندگی، اقداماتی را برای جلوگیری از کلاه‌برداری و تقلب در این عرصه در دست اجرا دارد.

پیش از این به اطلاع شما رسانده بودیم که اداره مهاجرت کانادا در حال انجام تغییرات گسترده‌ای درباره تقاضا برای اقامت دائم از طریق خویشاوندی برای همسران دارندگان اقامت دائم یا شهروندی کانادا است.

بخشی از این تغییرات که جنبه اثباتی داشته است از چند سال قبل آغاز شده و مرتبا بهبود یافته که بیش از همه در کاهش قابل توجه زمان انتظار همسران نمود یافته به گونه‌ای که این مدت به حدود سه تا هشت ماه رسیده است و در مواردی و بسته به پرونده متقاضی، حتی در کمتر از این مدت هم ویزا صادر شده است. همین کوتاه شدن زمان سبب شده که در سال‌های گذشته و خصوصا سال ۲۰۱۰، نسبت ویزاهای صادر شده برای همسران در میان انواع ویزاهای مربوط به این گروه (والدین، خواهر و برادر، فرزندان تحت تکفل...) افزایش چشم‌گیری پیدا کند.

اما تغییرات مهم‌تر که بیشتر برای مقابله با کلاه‌برداری‌ها و سواستفاده از این موقعیت بوده در دست عملیاتی شدن است. اداره مهاجرت نظرات مشاوران مهاجرت را گردآوری کرده و خروجی نهایی آن را به زودی اعلام و اجرا خواهد شد. از محتوای سخنان مسئولان و کارشناسان اداره مهاجرت چنین برداشت می‌شود که مهم‌ترین تغییرات در دو حوزه خواهد بود.

در مورد اول، مدت زمانی که فرد متقاضی (مقیم دائم یا شهروند کانادا) برای پذیرش مسئولیت‌های مالی همسر یا شریک زندگی تقبل می‌کند از سه سال به پنج سال افزایش خواهد یافت. لازم به توضیح است که مواردی چون خدمات درمانی تحت پوشش کارت بهداشت یا برگشت‌های مالیاتی و نظایر اینها که در مورد هر فرد دارای کارت اقامت دائم (PR) مورد پذیرش است برای همسر آنها هم صادق است اما منظور از تعهد مالی این است که در این فاصله زمانی (فعلا سه سال و به زودی پنج سال) مسیولیت تامین مخارج زندگی همسرشان، به عهده آنهاست و اگر همسر برای دریافت کمک‌های خاص دولتی مراجعه کند و کمک دریافت کند فرد اسپانسرمسیول جبران این هزینه های دولتی است و باید مبلغی که دولت به همسر کمک مالی کرده است را به دولت پرداخت کند. جدایی از همسر در این دوره نیز این تعهد را منتفی نمی کند..

اما محدودیت مهم دیگر در زمینه صدور کارت PR است. تا کنون وضع بدین صورت بوده که برای این دسته از همسران در زمان ورود به کانادا، کارت PR عادی نظیر سایر مهاجران به کانادا صادر می‌شد و اهمیتی نداشت که این ازدواج چه مدت طول کشیده است. در واقع، فردی که به عنوان همسر کس دیگری و از طریق یک ازدواج مجوز اقامت دائم کانادا را به دست می‌آورد هیچ تفاوتی با بقیه مهاجران نداشت و بعد از لحظه ورودش با دیگران در یک موقعیت قرار داشت و با ورودش به کانادا، مهاجرتش را تضمین کرده بود!

اما در تغییراتی که به زودی اعمال خواهد شد، مدت زمانی که از ازدواج افراد گذشته است در صدور کارت PR شرط ایجاد می‌کند و اگر این مدت کمتر از دو سال باشد (که برای اکثر افراد چنین است) کارت PR مشروط دوساله برای همسر متقاضی صادر خواهد شد بدین معنا که اگر در دو سال اول حضور همسر در کانادا، اختلافی بین زوجین شکل گرفت که به جدایی آنها از یکدیگر منجر شود یا مشخص شد که این ازدواج واقعی نبوده یا هر مورد دیگری که جزییات قانونی به عنوان شرط معین خواهد کرد، کارت PR از درجه اعتبار ساقط شده و اقامت دائم همسر بعد از آن اعتبار نخواهد داشت. برای آگاهی از اینکه عملا بعد از چه مدت به وی دستور خروج از کانادا خواهند داد و از نظر قانونی دقیقا این امر چگونه اجرا خواهد شد باید در انتظار ایین‌نامه اجرایی آن بمانیم.

«بررسی دلایل تاخیر بررسی پرونده‌ها در دمشق» در خبرنامه شماره ۵۴ کنپارس

مشروط بودن این کارت بعد از دو سال به صورت اتوماتیک رفع می‌شود یعنی افراد نیازی به مراجعه به اداره مهاجرت و دریافت کارت جدید ندارند و تنها از نظر وضعیت مهاجرتی، اقامت دائم مشروط آنها به اقامت دائم غیرمشروط مبدل خواهد شد و می‌توانند پس از سپری شدن زمان‌های قانونی، نظیر هر مهاجر دیگری که دارای اقامت دائم است، برای تمدید کارت PR یا تقاضا برای شهروندی کانادا اقدام نمایند.

افرادی که از زمان ازدواج آنها بیش از دو سال گذشته است می توانند برای همسر خود درخواست اقامت دایم غیرمشروط کنند که مانند شرایط کنونی از ابتدا کارت پی آر بدون شرط دزیافت خواهند کرد.

لازم به یادآوری است که اخیرا رسانه‌های کانادایی به این موضوع توجه بیشتری نشان می‌دهند و شهروندان کانادایی را از پیامدهای کلاه‌برداری‌های این مسیر آگاه می‌سازند. در یکی از جدیدترین این فعالیت‌ها، شبکه معتبر CBC در هفته گذشته مستند تلخی را به نمایش گذاشت که در آن سه زن قربانی کانادایی (در شهرهای مختلف) درباره اینکه چگونه مردانی به بهانه عشق و علاقه به آنها اما در واقع در طمع به دست آوردن ویزای کانادا با آنها ازدواج کرده و پس از ورود به این کشور آنها را رها کرده‌اند اطلاع‌رسانی می‌کردند. به این نظر می‌رسد این گونه اقدامات نیز در جهت آماده‌سازی افکار عمومی برای اجرای سیاست‌های نظارتی قوی‌تر در این حوزه است.

کنپارس: ضمنا به اطلاع علاقه‌مندان می‌رسانیم که خبر ویژه این هفته خبرنامه کنپارس (شماره ۵۴) که در شنبه یا یک‌شنبه ارسال می‌شود به بررسی دلایل تاخیر بررسی پرونده‌ها در دمشق اختصاص دارد.

 


آیا میدانید اولین گام برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دایم کانادا تکمیل فرم ارزیابی رایگان است!


شنبه ۲۸ خرداد ماه ۱۳۹۰ در ۰۹:۰۷:۵۸ ب.ظ - پیوند همیشگی
مدیر سایت - بازدید : ۱۶۵۷۴ - برچسب ها:
fraudcicازدواج صوری
ثبت دیدگاه شما
دیدگاه ارسالی شما پیش از نمایش نیاز به تایید مدیریت خواهد داشت.
آیا داشتن تابعیت دوم برای ایرانیان جرم است
مقاله تحلیلی در خصوص موضوع تابعیت دوگانه ایرانیان در حقوق ایران (بخش دوم)

آیا داشتن تابعیت دوم برای ایرانیان جرم است؟

۲۹ دي ۱۳۹۵ - در هفته گذشته در مورد بحث تابعیت مضاعف مطلبی را منتشر کردم. این موضوع در پی اظهارات یکی از نمایندگان مجلس در خصوص تابعیت مصاعف ایرانیان مطرح شد. در مقاله پیشین ضمن باز...
راه هایی برای اقتصادی تر مسافرت کردن
توصیه نشریه Canadian Immigrant

راه‌هایی برای اقتصادی‌تر مسافرت کردن

۲۷ دي ۱۳۹۵ - دور بودن از کشور زادگاه تاثیر زیادی بر روابط خانوادگی و فامیلی افراد به جا می گذارد. البته درست است که اعضای خانواده می توانند برای دیدار با شما به کانادا...
لغو تابعیت ایرانیان دوتابعیتی  واقعیت حقوقی یا افسانه سیاسی   بخش نخست
مقاله تحلیلی در خصوص موضوع تابعیت دوگانه ایرانیان در حقوق ایران

لغو تابعیت ایرانیان دوتابعیتی: واقعیت حقوقی یا افسانه سیاسی؟ (بخش نخست)

۲۱ دي ۱۳۹۵ - چندی پیش یکی از نمایندگان مجلس در ایران اظهاراتی را در مورد افراد دو تابعیتی کفته است. این اظهارات باعث نگرانی گسترده ایرانیان مقیم خارج از کشور که درصد قابل توجهی...
چند همسری و مهاجرت
به دنبال طرح سوال از سوی یک متقاضی

چند همسری و مهاجرت

۲۰ دي ۱۳۹۵ - سوال این است : آیا مردانی که بیش از یک همسر دارند می توانند مهاجرت کنند؟ اگر پاسخ مثبت است وضعیت همسران چه می شود؟ در کانادا چند همسری قانونی نیست به...
قسمت پنجم   نکاتی درباره واژه  کالج
نکاتی درباره ادامه تحصیل در کانادا

قسمت پنجم - نکاتی درباره واژه «کالج»

۱۸ دي ۱۳۹۵ - توصیه های گذشته درباره آغاز کردن جستجو برای رشته های مفید تحصیلی از کالج ها، به پرسش هایی منجر شد که نیازمند شفاف سازی از واژه پرابهام «کالج» است. این واژه...
کالج جورج براون در یک نگاه
آشنایی با مراکز آموزشی انتاریو

کالج جورج براون در یک نگاه

۱۱ دي ۱۳۹۵ - کالج جورج براون در قلب منطقه مرکزی تورنتو، یکی از قدیمی ترین و مشهورترین کالج های استان انتاریو است. برخی از برنامه و رشته های آموزشی این کالج نظیر برنامه آشپزی، حوزه...
فرصت ویژه کارآفرینی در کانادا برای مدیران آی تی
رزمه خود را برای ما بفرستید

فرصت ویژه کارآفرینی در کانادا برای مدیران آی تی

۱۰ دي ۱۳۹۵ - خوشحالم به اطلاع برسانم که به همت تیم کنپارس و شبکه متخصصین مرتبط در مونترآل امکان ویژه ای برای کارآفرینی و در نهایت مهاجرت متخصصین حوزه آی تی و کامپیوتر به...
تغییرات در برنامه اسپانسرشیپ همسر
اعلام شده در ۱۵ دسامبر ۲۰۱۶

تغییرات در برنامه اسپانسرشیپ همسر

۱۰ دي ۱۳۹۵ - دولت کانادا تغییراتی را در شکل دریافت و رسیدگی به درخواستهای اسپانسرشیپ همسر اعلام کرده است. این تغییرات به هیچوجه در ارتباط با شرایط اقدام نیست و تنها موارد شکلی است...
آشنایی با مشاغل آشپزی و سرآشپزی Cooks   Chefs

آشنایی با مشاغل آشپزی و سرآشپزی Cooks & Chefs

۸ دي ۱۳۹۵ - در میان رشته های شغلی مورد نیاز در فهرست دولت فدرال برخی مشاغل خدماتی نظیر آشپزی و سرآشپزی هم وجود دارد که فرصت هایی را برای عده ای از شاغلین آنها...
برخی مطالب ماهنامه پرنیان

راهنمای جستجو در سایت

  • جهت جستجوی یک عبارت خاص از گیومه در دو طرف عبارت استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجوی چند کلمه در کل مطلب، کلمات را با فاصله از هم وارد کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها عنوان مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از عنوان: و یا title: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها متن مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از متن: و یا body: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها خلاصه مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از خلاصه: و یا brief: استفاده کنید. مانند:
  • شما می توانید تمام موارد را ترکیب کنید. برای ترکیب شرایط عنوان، متن و خلاصه، بین شرط ها ; (سمی کالن - semicolon) قرار دهید. مانند:
    • عنوان:دهان و دندان;متن:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
    • title:دهان و دندان;body:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
  • توجه داشته باشید که هر مطلبی که در آن حداقل یکی از شرایط جستجو برقرار باشد در نتایج جستجو قرار می گیرد.